Přejít na obsah

Paina

Uživatel
  • Počet příspěvků

    18
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Paina

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

1

Popularita

  1. No jenže mně to v době mého stahování jelo přes 10 segmetů a rychlost omezená na 190 kB/s rozhodně nebyla. Asi nestagovalo tolik lidí najednou.
  2. Ja to mel predevcirem stažený za 1,5 hodiny pomocí download mangeru a 10 vláken současně.
  3. Od včerejška je k dispozici listopadová aktualizace map pro Columbus (verze 78ECE). Už mám nainstalováno, jestli je něco nového jsem zatím neměl čas zjistit. Na stránkách Škoda auto je ještě uvedena stará verze. Vlastní soubory map jsou někdy z července.
  4. Ví někdo, jestli existuje kabel na propojení s iPhonem5/5s. Tím myslím s lighting konektorem na konci.
  5. Měl jsem za to, že předchozí příspěvek se týkal odblokování zařízení jako celku, tedy i možnosti dát do auta kradený Columbus. Pokud se jedná pouze o odblok obrazu tak se moc omlouvám. Nicméně mám ale stejně pocit, že se též intenzivně pracuje na odbloku Columbusu jako celku....
  6. No doufám, že se to nepodaří. Asi tedy marně... Jen to nahraje zlodějům a Columbus zase bude nepoužitelný. Kdo by se chtěl každou noc klepat, že tam ráno nebude. Tyhle lidi by měli zavírat stejně jako zloděje. K ničemu jinému než ke krádežím to stejně neslouží. Není to nic jiného než napomáhání ke krádeži. Pokud by to odblokovat nešlo, tak to nikdo krást nebude, protože mu za to nikdo nic nedá. Někdo bude oponovat, že lze třeba odblokovat video za jízdy ale ani to není moc bezpečný a důvod proč to dělat. Kdo si pořídí poctivě, tak mu to odblokují online v servisu.
  7. Neví někdo, co by mohlo být zdrojem drnční, které se projevilo po přechodu na letní gumy 16". Projevuje se při zátahu motoru, nejlépe pozorovatelné při jízdě do kopce. Vždy se objeví těsně před 3000 a zmizí kosek za 3000 otáček. Zvuk se ozývá někde vepředu pod palubkou asi u prostřed. Buď je to pod výfukovou mřížkou nebo někde kousek od ní. Mam O2 combi 1.9TDI MR2008 (od října). Setkal se už někdo s touto konkretní závadou? Diky za rady.
  8. Pred casem jsem psal v jinem vlaknu, ze HF Bluetooth MR2008 funguje s urcitym omezenim i se symbianovskymi nokiemi. Osobne jsem vyzkousel E61 a E65. Je vsak potreba do telefonu nainstalovat aplikaci download contacts (Staženi kontaktu) ze stranek nokie. Myslim, ze je to k Car phone 810. Podrobnosti jsou v jinem vlakne (Nokia N95 a Skoda Handsfree). Stazeni kontaktu funguje, nefunguje synchronizace cisel volane, prijate a neprijate hovory. Pouze seznam ale i to celkem postacuje. Hlasove vytaceni je plne funkcni.
  9. Mam posledni verzi. Auto mam teprve od minule stredy
  10. S tou aplikaci, na kterou jsem daval link, funguje E65 stejne jako E61. Coz je dost logicke, kdyz je to ta sama aplikace a stejny operacni system. Opet nefunkcni volana, prijata a zmeskana cisla. Telefonni seznam OK.
  11. No, kdyz to chodi s E61, tak by to melo chodit i s E65 (stejny operacni system). Pritelkyne ma E65, tak to vyhledove vyzkousim. Nevi ale nekdo, co mi to udela s mym telefonim seznamem, ktery uz mam v HF (namluvena jmena,...)?
  12. Ja mam E61 bez i ale to by nemelo vadit. Hned po sparovani to psalo nejakou hlasku, kterou si presne nepamatuju, jako aktualizace nebo stahovani telefonniho seznamu. Jaky mas modelovy rok. Ja mam modelovy rok 2008, OII vyrobena ve 42 tydnu (nebo 41, nevim presne). Spravny postup jeste jednou. Nejprve zrusit parovani pristroju, pak spustit aplikaci a znovu sparovat pristroje. Evidentne ti bude nejaka nova nebo upgradovana jednotka pro HF, nemuzes zjistit jeji verzi, cislo atd... A jak to zjistim? Je to moje prvni O2 a nevyznam se v tom.
  13. Ja mam E61 bez i ale to by nemelo vadit. Hned po sparovani to psalo nejakou hlasku, kterou si presne nepamatuju, jako aktualizace nebo stahovani telefonniho seznamu. Jaky mas modelovy rok. Ja mam modelovy rok 2008, OII vyrobena ve 42 tydnu (nebo 41, nevim presne). Spravny postup jeste jednou. Nejprve zrusit parovani pristroju, pak spustit aplikaci a znovu sparovat pristroje.
  14. Jeste prikladam link na aplikaci pro stazeni kontaktu (bohuzel se mi ji sem nepodarilo uploadnout), je to pro Nokia 810 ale funguje i pro originalni Skoda HF: http://europe.nokia.com/A4143881 Na teto strance jsou verze pro ruzne telefony nokia. Stahnete si i navod. Dulezite je nejprve zrusit sparovani telefonu s Skoda HF. Spustit aplikaci a udelat nove sparovani. Pak uz jen cekat az se stahne seznam a tesit se jak to bajecne funguje. Jedine nejsou videt uskutecnene, zmeskane a prijate hovory a to ani prostrednictvim skoda HF:(
×
×
  • Vytvořit nový...