Rischwon Vloženo 18. leden 2017 Sdílet Vloženo 18. leden 2017 Chlapy, vím že jsem v sekci OII,.. mám Superb II ale jinde jsem se na info o mapách neproklikal. Pro mé VIN žádné mapy nejsou na škodováckých stránkách, tak se to snažím nějak obejít. V autorizovaném servisu mě říkali že jediná možnost je koupit mapy západní či východní evropy na CD za 3000 nebo na SD kartě za 4700 ale to radši budu držet mobil v ruce,..který má mapy, navigování i ovladatelnost o x levelů víš,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matelkoxxl Vloženo 18. leden 2017 Sdílet Vloženo 18. leden 2017 před 5 minutami, Rischwon napsal: Chlapy, vím že jsem v sekci OII,.. mám Superb II ale jinde jsem se na info o mapách neproklikal. Pro mé VIN žádné mapy nejsou na škodováckých stránkách, tak se to snažím nějak obejít. V autorizovaném servisu mě říkali že jediná možnost je koupit mapy západní či východní evropy na CD za 3000 nebo na SD kartě za 4700 ale to radši budu držet mobil v ruce,..který má mapy, navigování i ovladatelnost o x levelů víš,... Priamo v sekcii Superb II je v posekcii Autohifi tento topic - http://forum.skodahome.cz/topic/123843-columbus-aktualizace-map/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rischwon Vloženo 18. leden 2017 Sdílet Vloženo 18. leden 2017 díky, už vám to tu nebudu spamovat :-) :-) :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 21. Duben 2017 Sdílet Vloženo 21. Duben 2017 (editace) Na netu už je aktualizace dostupná, zkus jestli to něco stáhne.... http://vw.download.navigation.com/automotive/VW/MIB2/MIB_High2_Single_File_EU/P161_N60S5MIBH3_EU_NT.7z Editováno: 21. Duben 2017, autor: ferda25 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flope63 Vloženo 24. Duben 2017 Sdílet Vloženo 24. Duben 2017 V 22/4/2017 na 0:08, ferda25 napsal: Na netu už je aktualizace dostupná, zkus jestli to něco stáhne.... http://vw.download.navigation.com/automotive/VW/MIB2/MIB_High2_Single_File_EU/P161_N60S5MIBH3_EU_NT.7z zkousel jsem to tam najit, ale ukazuje jenom verzi 157,ze by to stahli zpatky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flope63 Vloženo 24. Duben 2017 Sdílet Vloženo 24. Duben 2017 ne nemam ,ale zkousel jsem to tam hledat,protoze jsem si myslel ze kdyz to je odkaz z te stranky tak to tam musi byt . Minule jsem tam stahoval mapy a maji uplne stejny nazev jenom ta verze je 157 ( P157_N60S5MIBH3_EU_NT ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 24. Duben 2017 Sdílet Vloženo 24. Duben 2017 (editace) Odkaz je na poslední verzi pro všechny Columbusy platformy MQB. Editováno: 24. Duben 2017, autor: ferda25 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flope63 Vloženo 24. Duben 2017 Sdílet Vloženo 24. Duben 2017 dekuji za potvrzeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scenic Vloženo 25. Duben 2017 Sdílet Vloženo 25. Duben 2017 (editace) Tak mapy 2017/2018 z linku od ferda25 nahodene. Vie niekto ake su zmeny? Som dufal, ze konecne bude fungovat RDS-TMC na SK, ale stale nic, lokalizacne tabulky stale nie su v mapach pre Slovensko :-(. @ferda25 - vdaka za link Editováno: 26. Duben 2017, autor: Scenic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R!Co Vloženo 25. Duben 2017 Sdílet Vloženo 25. Duben 2017 Mne RDS na Slovensku funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scenic Vloženo 25. Duben 2017 Sdílet Vloženo 25. Duben 2017 Ale predpokladam ze mas FL, tj dopravne hlasenia ti taha cez internet a nie cez RDS-TMC. Ci sa mylim??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R!Co Vloženo 25. Duben 2017 Sdílet Vloženo 25. Duben 2017 (editace) Nie, O3 Scout a ako vidis, je to tahane z radia Slovensko 1 Editováno: 25. Duben 2017, autor: R!Co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S.Lopik Vloženo 26. Duben 2017 Sdílet Vloženo 26. Duben 2017 Také hlásím, že úspěšně aktualizováno na mapy ECE 2017/18. Po aktualizaci mám ale jeden postřeh, nevím, jestli si toho všimli o ostatní, kdo již aktualizovali. Zdá se mi, že se u nových map změnila perspektiva. U 3D pohledu je mapa více "nastojato", jako bychom se na ní dívali více "shora". Nezdá se vám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 4. Květen 2017 Sdílet Vloženo 4. Květen 2017 Na ten kruháč jsem se díval jako první, jestli už je konečně pryč :-) Mimochodem, u faceliftu, jak je to tam s aktualizací map? Vím, že to umí online, ale umí aktualizovat i části mapy průběžně, nebo je to zase jenom „jednou za půl roku aktualizujeme“. Mně by se totiž líbilo, kdyby to umělo průběžné aktualizace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 4. Květen 2017 Sdílet Vloženo 4. Květen 2017 Protoze se v tom vrtaji, coz by melo znamenat ze uz i SA konecne da k dispozici mapy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tecki Vloženo 6. Květen 2017 Sdílet Vloženo 6. Květen 2017 Nie je niekde na DE aj aktualizacia map na Amundsen MIB1 ? Myslim ze u VW je to asi Discover Media MIB1... Teda aktualizacia april - maj 2017... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R!Co Vloženo 24. Květen 2017 Sdílet Vloženo 24. Květen 2017 Tak update portal uz pise, ze dalsi update bude v novembri a mapy pre Amundsen MIB2 co mali byt teraz v maji nikde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scenic Vloženo 24. Květen 2017 Sdílet Vloženo 24. Květen 2017 Mne to pise na Columbus toto: [GeneralError, Index was out of range. Must be non-negative and less than the size of the collection. Parameter name: index] Takze evidentne s tym nieco robia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlJi Vloženo 14. Červen 2017 Sdílet Vloženo 14. Červen 2017 Tak jak to vypadá s oficiální verzí? Vyprdnou se na to jako na podzim a akorát napíšou, že aktualizace proběhla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 15. Červen 2017 Sdílet Vloženo 15. Červen 2017 Podklady jsou stejné jak pro VW tak SA, sam jsem cekal zda neco uvolnej, nicmene jsem si nakonec nahral to co sem daval ferda a naprosto bez problemu. Docela mne udivuje proc skodovka neni schopna to na ten web nahodit.. ignoranti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R!Co Vloženo 15. Červen 2017 Sdílet Vloženo 15. Červen 2017 To je pekne tvrdit, ze si mam nahodit to co pises, ale ja mapy z Columbusu na Amundsen nenahram Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 15. Červen 2017 Sdílet Vloženo 15. Červen 2017 Tak v tom pripade napis ferdovi, zda nema nekde link na stazeni pro amundsen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R!Co Vloženo 15. Červen 2017 Sdílet Vloženo 15. Červen 2017 Nechcem ferdovi krivdit, ale bude mat urcite len to co pisali na internete, teda nove mapy pre Amundsen MIB1 a Columbus, Amundsen MIB2 zatial nikde nebol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hajo17 Vloženo 21. Červen 2017 Sdílet Vloženo 21. Červen 2017 (editace) na colombus treba tiez origo kartu na aktualizaciu map ci staci class 10, SDHC....stahujem mapz od vw Editováno: 21. Červen 2017, autor: hajo17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S.Lopik Vloženo 21. Červen 2017 Sdílet Vloženo 21. Červen 2017 Stačí jakákoliv karta SDHC. Class 10 značí rychlost karty, fungovat to bude i s pomalejšími kartami, pouze to bude trvat o dost dýl. Přeci jen těch dat je celkem dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.