tomihanus Vloženo 13. Září 2014 Sdílet Vloženo 13. Září 2014 Diky Hravec, idem stahovať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomihanus Vloženo 15. Září 2014 Sdílet Vloženo 15. Září 2014 Stiahol som, rozbalil, dal na kartu. V aute som dal aktualizovať. A po chvíle vypísalo ziadne dáta nenalezeny. Čo teraz??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomihanus Vloženo 15. Září 2014 Sdílet Vloženo 15. Září 2014 Je to v rootu. Ako má byt naformatovana karta? Fat32, NTFS? ExFAT??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Ja měl kartu tuším Fat32, připadne ExFAT. Na kartě byla jenom ta aktualizace, nic jiného. Aktualizovalo se v autě dlouho, ale jak dlouho přesně nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraZi Vloženo 18. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2014 super, díky moc za direct link! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 18. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2014 Nechápu jaká hlava vymyslela dát dohromady mapy pro Amundsena a Columbuse(verze v2). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 18. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2014 Problém je, že tohle někdo vymyslí a dostane se to až ke koncovým uživatelům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 21. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2014 Já jsem si cvičně pustil i to "instruktážní video", co mají na stránkách a docela jsem to odsmál. Tohle má jako někomu pomoci, zvlášť pokud je počítači příliš nepolíbený? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 21. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2014 Zjistit jen pomocí něj link a zkusit zda to nějaký stahovač nedokáže trochu rychleji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstorm Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 nevím co znamená že to mají odolné vůči stahovačům v tvém podání, ale download manager bez problémů stáhnul rychlostí od 2,3 - 2,9 Mb/s, takže za cca 2,5 hodiny bylo staženo bez problémů....ráno hodím do auta a uvidíme co se bude dít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 No a mě to už šlo minulý týden.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstorm Vloženo 24. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2014 Tak za hodinu a 20 min aktualizovano... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa2003 Vloženo 27. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2014 (editace) tak jsem stáhnul mapy ze škody pro Columbus na kartu jsem nahrál Mib1 a ted to jdu nahrát do auta. Na webu škody je ještě aktualizace bluetood aktualizoval jste ji už někdo. Díky stahoval jsem to asi 8 hodin prostě web škody to nepustí rychleji jak 800kb i když mám rychlé připojení. Po vypnutí večer a ráno zase zapnutí PC se stahování normálně navázalo a pokračovalo to ve stahování dat. Zeptám se asi blbě Columbus kartu s aktualizací našel ale nevím jestli když auto zamknu se aktualizace nepřeruší. Editováno: 27. Listopad 2014, autor: standa2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstorm Vloženo 27. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2014 aktualizace se pozastaví jelikož se ti vypne navigace po pár minutách když zamkneš auto... ale pak by měla znovu pokračovat (mě se to vyplo a pak to bez problémů naběhlo). Jinak nechápu přes co stahujete.... já stahoval přes Free download manager a jelo to v průměru 2,5 Mb/s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa2003 Vloženo 28. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2014 než to povolí stahovat tak se musí otevřít download manafer škody a ten pak zahájí stahování - rozbalení na kartu. Jinak díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 28. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2014 No není to tedy nic úplně jednoduchého, respektive pokud nejste aspoň trošku zdatní v práci na PC Mohli to udělat jako samorozbalovací soubor například, nebo oddělit Columbus od Amundsena... on to sice software v autě pozná, co má nahrát, ale zbytečně se stahují GB dat navíc... dle mě dost odfláklé, a přitom by stačilo tak málo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 28. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2014 Pokud je toto řešení ještě akceptovatelné u Columbusu(starší Columbus s tím má taky problém) tak v případě Amundsenu je to opravdu výmysl na nějakou cenu. Možná ne úplně "simply clever"...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa2003 Vloženo 29. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2014 (editace) ještě jedna otázka - neptá se při instalaci na další udaje nebo si pouze automaticky kompletně nainstaluje /nebude to stále čekat na nějaké potvrzení/ Jde mi o to že když nechám doma auto odemčené a začnu aktualizovat a u auta nebudu čekat tak aby se to nečekalo na nějakou odpověd. Editováno: 29. Listopad 2014, autor: standa2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 29. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2014 (editace) Pokud vím, tak jak se rozjede aktualizace (běží procenta) už to pak nic nevyžaduje.... Editováno: 29. Listopad 2014, autor: Napalm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kukynas Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 Ahojte, neviem co robim spatne ale niesom schopny aktualizovat mapy, stiahol som mapy z update portalu skody cez VIN a download managera a nechal rozbalit priamo na kartu, po vlozeni to nieje schopne rozpoznat ziaden mapovy alebo aktualizacny obsah, skusal som cez stranky skodovky zistit ci nieje nejaky update Amundsena ale nic som nenasiel, origo SD karta funguje normalne, jedine na co som prisiel ze je odlisne od origo obsahu na SD karte su part numbery v DBinfo suboru ale netusim ci to ma nejaku suvislost Mate s tym niekto skusenosti? diky moc za rady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miloslavb Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 (editace) Ahoj, pozri si prispevok c #58 na predchadzajucej strane. Editováno: 23. leden 2015, autor: Pawouk Odstraněna citace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radim1234 Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 Potvrzuji příspěvek 58, když bylo staženo tak jak uvádí ŠA, system Columbus nic nerozpoznal,pokud je v rootu SD karty zkopírován obsah složky (tuším Mib1) vše proběhlo normálně, akorát se mi zdá, že tu někdo psal, že se to přeruší když vytáhnete klíče a pak to pokračuje. Takže u mne tedy ne ani nezhasnul display i když jsem měl klíče v ruce a zhasnul po dokončení. Doba cca 50 minut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kukynas Vloženo 27. leden 2015 Sdílet Vloženo 27. leden 2015 diky ale to som skusal hned ako prve, problem je v tom ze mi stahovanie toho priameho odkazu pokazde krachlo pri 90% ci v chromu tak v exploreru a subor z portalu MIB slozku neobsahuje, budem skusat stahovat znovu a pokial to nepojde skocim do autorizaku, aj tak diky za pomoc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radim1234 Vloženo 27. leden 2015 Sdílet Vloženo 27. leden 2015 (editace) ? Editováno: 27. leden 2015, autor: radim1234 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 Nové mapy pro Columbuse: http://infotainment-cdn.skoda-auto.com/base/maps/P123_N60S5MIBH3_EU_NT_Q3.14.ZIP 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.