mirda1234 Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 Čau, objevil se mi na Superbu problém a to v podobě klepaní po nastartování studeného motoru. Klepání zmizí po přidání plynu. Tenhle pazvuk se projevuje jen u studeného motoru. Auto mám cca 5 měsíců a tento zvuk se objevil tří krát. Docela mě to znervoznuje. Do servisu pojedu za 14dní, a tak se na vas obrarcím s tipem co by to mohlo být. Auto nekouří, nebere olej, vše ok, ale to klepaní když se objeví mě s.re. Předem díky za reakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 ja si myslim ze je to normalny jav ved dokym sa dostane olej vsadial tak to trva par sekund ... a ked pridas tak zacne tlacit viac oleja a rychlejsie to vsetko premaze ... aspon podla mna ,,., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 Osobne si myslim ze tohle je normalni i mne se to deje a to hlavne kdyz je venku velka zima a prestava to hned co se motor jen trosku ohreje .. Rozhodne bych se toho nebal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 Přesně, už to neni jako u dřívějších dieselu - nastartovat, dát si cigárko a pak jet, ale naopak má se jet hned, ale samozřejmě to nevitáčet, motor se lépe maže, je to dokonce snad i v manuálu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 Po nastartování v chladném počasí se olej vytlačí všude do 5 vteřin .... v zimě kdy je cca -20°C bych to tipoval do 15 vteřin .... Jinak ja davam olej 5w40 castrol edge superdiesel ta zlatá edice to je pro motor to nejlepší .... A žadne klepání neslyším ani v zimě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 (editace) Jo jo, normál. Počítám, že máš 2,5Tdi. Než to všechno začně nahoře mazat, tak to trvá. Proto odcházejí vačky na 114kW. 120kW už tolik netrpí. Chce to natočit a prostě v klídku počkat a nedávat tomu čoud za studena. Ale mám vyzkoušenou vynikající věc a v krámě to nekoupíš, jen u výrobce. Jmenuje se to MOTOR-MATE, výrobce český Kernite, měšice u prahy. Je to aditivum do oleje, který jsem snad ještě neviděl. Opravdu vynikající věc, která nehorázně zklidní motor. Ten, co mi to prodával, říkal, že může jet motor s tím klidně 3minuty bez oleje a nic se tomu nestane. nacpali jsme to do našich dodávek a fakt super. Je ale docela drahej. Upozorňuju, že nedělám žádnou reklamu a nejsem nějakej obchoďák, jen dávám pozitivní recenzi... Editováno: 30. Květen 2013, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 Já bych řekl, že má 1,9ku když to píše do sekce 1,9 ale mohl se zmýlit, že :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirda1234 Vloženo 30. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 mám 1.9 96KW AWX, ale to klepáni mě nepřijde normální. Je jasný že když je nafták studenej a hlavně PD tak je motor hlučnější, ale tohle je klepaní jak kdyby vrtula o něco zachytávala. Nebo jsem se dočetl že by to mohly dělat hydroštely. Mohlo by to být tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 odkuď jsi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirda1234 Vloženo 30. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 Znojmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 (editace) Zkus to natocit, tak ti budou moct kluci lip pomoct a posoudi, jestli je to ok Editováno: 30. Květen 2013, autor: brc.majkl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 Je fakt, že kdyby to bylo nějak v normě hlučnější, tak to sem asi nepíše. Jak píše brc.majkl, natoč video a dej to sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taj33 Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 Kluci me se zas ma 1,9 cela zatrepe a jakoby zaklepe kdyz motor zhasnu.nevite co by to mohlo byt?? a jeste bych mel jeden problem ikdyz ten nepatri sem.po nastartovani me tak petkrat blikne oranzova kontrolka oleje a pak uz nesviti. Uz sem menil cidlo ve vane a bylo to dobry tyden a pak zase:-( stejnou zavadu ma mlada na golfu4 1,9 81kw a taky nevime co stim. Diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 (editace) Vyčistit sací koš, tam bych začal.... Editováno: 22. Duben 2014, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taj33 Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 No ted to budu davat do dilny,tak se s nima poradim a necham to vycistit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taj33 Vloženo 24. Duben 2014 Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 Tak saci kos vycisten a bluka stale dal:-( :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 24. Duben 2014 Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 Možna by neuškodilo video .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taj33 Vloženo 24. Duben 2014 Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 Video klepani nebo kontrolky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 24. Duben 2014 Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 Klepání samozřejmě :-) proč sviti kontrolka samozřejmě zjistíš vagínou 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taj33 Vloženo 24. Duben 2014 Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 Vagina neukazuje vubec ni ani na jednom aute:-(:-( klepani natocim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 25. Duben 2014 Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 Tak to je divne ze sviti a nevypise to zadne chyby asi nejaky error slysim poprve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taj33 Vloženo 25. Duben 2014 Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 nosvítí,ona pětkrat blikne oranžově. divne je že na obou autech :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 26. Duben 2014 Sdílet Vloženo 26. Duben 2014 Možná by stačilo jen vyměnit olej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taj33 Vloženo 29. Duben 2014 Sdílet Vloženo 29. Duben 2014 To nebude vymenou oleje,blika to uz tak dve vymeny. Ted sem delal rozvody a olej a blika dal. Mechanik se na to dival tvrdi ze to asi bude drat co vede od cidla do ridici jednotky. Ze bude bud nekde zaoxidovanej nebo proklepla izolace. Ted prej nema cas To hledat ze nekdy priste. Jinak olej davam castrol edge 5w40 menim po 15000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.