Stanli01 Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 čau, potřeboval bych nějaký rady, jak vyměnit přední stahovačku.Dveře odstrojeny, šrouby na plechu demontovány, ale nerad bych někde něco zničil nebo aby prasklo sklo?Dělal to už někdo? Díky za rady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torreto Vloženo 1. Červen 2013 Sdílet Vloženo 1. Červen 2013 Stahovačku jsem neměnil, ale zámek ano. Je potřeba spustit sklo cca 5cm dolů. Zaaretovat páskou, povolit šrouby na držácích co drží sklo a pak to spustit ještě kousek dolů - už bez skla. To máš zaaretované. Povolit šrouby na zámku a myslím že budeš muset vytáhnout vložku zámku. Takže oddělat plastovou krytku u kliky a pak musíš povolit takovej plastovej šroubek na boku dveří, je zapuštěný , je tam díra pod kterou je. Nesmíš ho ale vyšroubovat uplně.. špíš tak pět - šest otáček.. to uvidíš, tím že ho povolíš, tak se ti povolí ta vložka, kterou vytáhneš a pak by jsi měl sundat celý ten plech. U té kliky ještě pozor. Musíš vysadit lanko u kliky dveří, které drží v takové zubaté patici a nastavuje se záběr kliky. Zapamatuj si jen na kterým zoubku to je nasazené a pak to jenom dáš zpět. Zkus pohledat na foru, je tady nějaký návod na rozdělání těch dveří i s fotkami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 1. Červen 2013 Sdílet Vloženo 1. Červen 2013 (editace) Klika, resp. zámek se nesundává. Stačí povolit všechny ty desítky kolem toho plechu, ještě před tím ty dvě desítky pod těma kulatýma záslepkama(ty velký kulatý čený nahoře viz foto), okno zajistit lepící páskou třeba. Pár foto (z montáže repro a tlumení dveří). Foto jak zajisti lepící páskou okno je alá Fabia, ale je to stejný Editováno: 1. Červen 2013, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 1. Červen 2013 Sdílet Vloženo 1. Červen 2013 (editace) Jo EDIT. Já mám tu stahovačku jen položenou vedle auta, protože se mi nechtělo odpojovat lanko od kličky a konektor o zámku, jehož kabeláž je protažená skrz ten plech stahovačky. Abys ji defaktor sundal, musíš ten konektor odpojit a vytáhnout. A máš ji venku Editováno: 1. Červen 2013, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanli01 Vloženo 1. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2013 Díky moc za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.