Pawouk Vloženo 9. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2018 Nastavení sklonu (dosahu) halogenových světlometů: Nastavení sklonu je možné provést v infotainmentu v nabídce → CAR Podle zatížení vozidla nastavte na displeji sklon halogenových světlometů do následujících základních poloh. Přední sedadla jsou obsazená, zavazadlový prostor je prázdný Vozidlo je plně obsazené, zavazadlový prostor je prázdný Vozidlo je plně obsazené, zavazadlový prostor je naložený Sedadlo řidiče je obsazené, zavazadlový prostor je naložený Při jiném zatížení vozidla je možné využít i nastavení poloh Full LED přední světlomety automaticky přizpůsobují svůj sklon zatížení vozidla a jízdě, proto nemají manuální nastavení sklonu. Stačí se podívat do manuálu, který je k dispozici na stránkách ŠA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbek Vloženo 9. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2018 Diky tohle jsem hledal na octavce fl jsem žadny knoflik neviděl . Tomuhle nefandím. Asi pujdu do led světel . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 9. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2018 Sorry, špatně jsem dotaz pochopil. Ale jak píše Pawouk - je to v infotainmentu. Občas používám, nemám s tímto řešením problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 6. Únor 2019 Sdílet Vloženo 6. Únor 2019 Nemá někdo na světlech mračítka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 31. Květen 2019 Sdílet Vloženo 31. Květen 2019 Zdravím prišli mi z Aliexpresu LEDky T10, ktoré som chcel dať do parkovacích svetiel do predných svetlometov. Po prvotnej montáži nevypisovalo chybu, ale teraz už píše. Mali byť CANBUS no asi nie sú. Píše to iba závadu na pravej parkovačke aj po výmene za inú stále to isté. Sú to tieto https://www.aliexpress.com/item/CYAN-SOIL-BAY-10pcs-T10-LED-194-W5W-24-LED-CANBUS-3014SMD-ERROR-FREE-Car-Side/32883404576.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.7a854c4dHYCQwP Dá sa nejako nakódovať, že sú tam LEDky namiesto klasických žiaroviek alebo objednať iné ?. Inak farba svetla sedí presne s LED pásikom a aj s Xenonom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.