ThomasHK Vloženo 16. Září 2019 Sdílet Vloženo 16. Září 2019 Ahoj, nemá někdo zkušenost s nějakým autoelektrikářem z Východních Čech, který umí vadné podsvícení řešit? Došlo i na mě a nesvítí mi horní část číselníku u tachometru. Žádná tragédie, ale vadí mi to ;) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venca.6 Vloženo 27. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2021 Tak jsem se konečně po půl roce co mam Supa dokopal k opravě podsvícení. Samotná oprava mi zabrala asi hoďku a půl, horší to bylo s "kalibrací ručiček" kdy se mi pořád nezdála rafička teploty motoru a budíky jsem následně asi pětkrát rozebíral, abych to dotáhl k dokonalosti. Ledky jsem použil: https://www.tme.eu/cz/details/lw-t67c-t2u2-5k8l/diody-led-smd-bile/osram/lw-t67c-t2u2-5k8l/ Měněno 16ks - vč. Rafiček. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.