ondikTDI Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 tak sem si koupil folii,prtoze sem vedel,ze mi to asi napoprve nepujde vzal sem 10 metru vyska 152 cm celou dobu se tesim az zacnu zkousel sem doma na stole oblepovat mys lampu aj s horkovzduskou rikam si dobre za ty penize to docela jde. dneska sem zacal na aute striska kufru. umyl sem mydlovou vodou a odmastil benzinem. vzal kus folie prelepil a zacalo to... des a hruza ! zaprve oprvdu uz vidim,proc profesionalove delaji kapotu i ve 3 lidech. obdibuju jejich trpelivost. neni to fakt prdel musis premyslet,kde co bylo kam riznout mslet dopredu.,ale ja se k rezani dostal castecne,protoze me to zacalo bublat a neslo to vytlacit. zkousel sem to 3x a pak to hodil do kose mohl sem to pouzit znova na kliky byly toho velky kusy,ale byl sem nasrany a zmuchlal to do popelnice. je orpavdu lepsi zaplatit si profiky. mel sem nabidku na cely auto bez strechy a kapoty za 8 tis,ale musel bych cizimu typkovi co to dela nacerno nechat auto 4 dny coz by asi normalni clovek neudella navic zarkuku by mi asi nedal ani na mesic. jinak cenovka od profesionalni frimy byla v karbonu 19 tis bez strechy a kapoty nevim jak si muzou dovolit napsat na wep celopolep od 12 tis,protoze celopolep fabie by byl za 22 tis. mezi karbonem a lesklou byl rozdil jen 2 tis,takze kecalci. kazdopadne nevim co ted folii asi neprodam zustalo mi 9 metru.chtel bych aspon kliky,ale ty jsou hodne slozite nenasel sem zadny video vzdy jen polepene. bez demontaze to musi byt brutalne slozite. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jimmy3 Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 jo s tou levnou folií je docela problém, nesmíš nalepyt celej kus folie a začít vytlačovat vzduch ale začít postupně lepit folii a rozbalovat z jedný strany a třeba škrabkou na okna obalenou v ponožce vytlačovat vzduch a folii lepit po centymetrech pač ty vzduchový kanálky nefungojou tak jako u těch dražších kvalitních folií, ja sem takhle polepil střechu a kapotu, folie se řeže na přesnost až když je všude nalepená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 2. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 jo todle asi bude extremni shit. co se divam na videa maji ty folie nejake tenci i bez nahrati to kopiruje daleko lepe.zkousel sem vsechno neco vytlacit slo,ale pak to samo zabublalo. pritom to lepi perfektne. co uz ted nadelam... skoda prekryvalo to krasne veskere neduhy kastle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 nevim jak vam,.... ac sem vzdycky nehorazne nasratej, tak vzdycky vsechno nalepim, odvazim se rici vice nez dobre, mozna i jako profik .... a to podotykam ze carbon se lipi lip nez treba jakakoliv leskla folie ci cerna matna folie,... kde je kazda bublinka, hrbol ci dalsi veci videt vice nez na carbon folii minuly tyden lepana strecha P 306 .... doba lepeni 3 hodiny,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hollywood.2 Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 No já mám dohodnuto jak bude teplo,tak polepím střechu černou mat,nebo karbon.Cenu máme dohodnutou material+práce 2500kč.Takže to radši nechám odborníkům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 Tak střecha a podobné plochy se dají lepit i těmi levnějšími foliemi celkem v pohodě, mám za sebou už několik střech, lepím to vždy na vodu (do rozprašovače kapku jaru a vodu), kterou poté vyhladím, nechám pul dne proschnout, zkontroluji, někdy nedrží kraje dokud voda nevyschne a bubliny nikde. ... Ale na ty složitější tvary už to chce něco kvalitnějšího a hlavně tenčího, co se dá vytvarovat, jinak se u toho člověk akorát nas*re a pak to stejnak urve a vyhodí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 . . kazdopadne nevim co ted folii asi neprodam zustalo mi 9 metru.chtel bych aspon kliky,ale ty jsou hodne slozite nenasel sem zadny video vzdy jen polepene. bez demontaze to musi byt brutalne slozite. Vím, že to asi není to co bych chtěl, ale mám tu doma navíc sadu kompletních klik, tudíž si to můžeš v klídku doma nalepit a pak vyměnit, až s tím budeš spokojený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 3. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 prej je demontaz kliky na 2 minuty,ale co sem cetl navod zase tak banalni to neni. no mam uz poptavku na 3 m folie dalsi borec si veme metr,takze mi zbyde tak 5 metru. mit tak nejakyho kamose co to umi:( ja sem na to fakt negramotny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 jasně kliku máš venku za chvilku nevím kde parkuješ, ale bez kliky se do auta nepovolaná osoba dostane za ještě menší chvilku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 4. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 todle vykradat nikdo nebude. svinu hnusnou. kurna ten karbon by tak krasne zakryl ty neduhy,ale umet s tim...:(No jeste,ze sem nekoupil tu folii za 3500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 a to chceš do karbonu celý auto? Na to jsou potřeba nejmíň 3 lidi a kupa trpělivosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 4. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 nee vubec na to by 10 metru nestacilo 1 metr sem uz zmuchlal. chci jen zadni naraznik, strisku kufru pak pruh na kufru u SPZ. a pak casti dveri a mozna prahy. predni naraznik je taky poskrabany,ale ja nevim jestli to zvladnu. myslim si,ze mam fakt hrozne spatnou folii,ale pred tim me varovalo spousta lidi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaCZ Vloženo 21. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2013 Ahoj, taky jsem byl natěšenej že si polepím celý auto, koupil 6M folie, a pustil se do práce...zkurvil jsme celych 6M folie ...fubec mi to nešlo, jak ríka ONDIKTDI, prostě přenechat někomu....mě se tam dělali bubliny, pak hrbolky, děláno ve dvou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.