Patrikskoda Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 serus... mam fabiu 1.2 HTP ,47 KW, 2003 ,AZQ .... auto ide normalne prebehujem všetko auto je ppc len sem tam sa stane že točim 2900-3000 a potom jak brzda auto cukne a dalej otačky nejdu plyn na podlahu a nič a otačky skaču 2900- 3000...rano zase ked auto je studene normalne všetko pohoda... kolega povedal že to je čidlo tlaku vzduchu vyčistil mi ho tak mesiac bol pokoj a potom zase .....a popri tom svieti kontrolka taky vodovod :D žlta neviem čo to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrikskoda Vloženo 3. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 zabudol som doplnit ma 96556 km a ta žlta kontrolka svieti už 3 roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 a co takhle to píchnout na VAG aby bylo vidět co to píše, když už to svítí 3 roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrikskoda Vloženo 3. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 ta kontrolka ma teraz nezaujima.skor tie otačky lebo vtedy auto nema vobec tah plyn na podlahu a otačky pomaly stupaju len do 3000 viac neda jak obmedzovač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 Ale pod tou kontrolkou su uložene všetky zavady tykajuce sa motoru. Treba dať na VAG že ake zavady su tam uložene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wranic Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 beztak skocenej rozvod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 Ale piše že rano to ide normalne a aj povyčisteni snimača vzduchu mesiac išlo normalne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 ta kontrolka ma teraz nezaujima.skor tie otačky lebo vtedy auto nema vobec tah plyn na podlahu a otačky pomaly stupaju len do 3000 viac neda jak obmedzovač tak si kup veštecku guľu a možeš pozerať do nej , keď ťa kontrólka nezaujima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrikskoda Vloženo 4. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 Malta neviem co to tu pišeš ale ok som myslel že sa stym dakto stretol a viem že z tou kontrolkou mam is na VAG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 no bez výčtu chyb z VAGu je to hádání z věštecké koule, to sem píšu , až jsem přijdeš alespoň s číslama chyb, můžeme se o něco opřít a dát ti radu na co se zaměřit, co prověřit atd., takhle je to asi milion možných příčin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.