Publikováno Červen 3, 201312 r serus... mam fabiu 1.2 HTP ,47 KW, 2003 ,AZQ .... auto ide normalne prebehujem všetko auto je ppc len sem tam sa stane že točim 2900-3000 a potom jak brzda auto cukne a dalej otačky nejdu plyn na podlahu a nič a otačky skaču 2900- 3000...rano zase ked auto je studene normalne všetko pohoda... kolega povedal že to je čidlo tlaku vzduchu vyčistil mi ho tak mesiac bol pokoj a potom zase .....a popri tom svieti kontrolka taky vodovod :D žlta neviem čo to je
Červen 3, 201312 r Autor ta kontrolka ma teraz nezaujima.skor tie otačky lebo vtedy auto nema vobec tah plyn na podlahu a otačky pomaly stupaju len do 3000 viac neda jak obmedzovač
Červen 3, 201312 r Ale pod tou kontrolkou su uložene všetky zavady tykajuce sa motoru. Treba dať na VAG že ake zavady su tam uložene.
Červen 3, 201312 r Ale piše že rano to ide normalne a aj povyčisteni snimača vzduchu mesiac išlo normalne.
Červen 4, 201312 r ta kontrolka ma teraz nezaujima.skor tie otačky lebo vtedy auto nema vobec tah plyn na podlahu a otačky pomaly stupaju len do 3000 viac neda jak obmedzovač tak si kup veštecku guľu a možeš pozerať do nej , keď ťa kontrólka nezaujima
Červen 4, 201312 r Autor Malta neviem co to tu pišeš ale ok som myslel že sa stym dakto stretol a viem že z tou kontrolkou mam is na VAG
Červen 4, 201312 r no bez výčtu chyb z VAGu je to hádání z věštecké koule, to sem píšu , až jsem přijdeš alespoň s číslama chyb, můžeme se o něco opřít a dát ti radu na co se zaměřit, co prověřit atd., takhle je to asi milion možných příčin
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.