Přejít na obsah

Elektroinstalace sedačky řidiče

WildV6

Doporučené příspěvky

Nedávno jsem koupil Supa, kde jeho předchozí majitel dělal nějaká vylepšení - mimo jiné zaměnil hlavové opěrky předních sedadel za opěrky s DVDčkem a obrazovkou, které pak navzájem ještě propojil aby bylo možné na obou obrazovkách sledovat jeden zdroj signálu. To propojení se moc moc nelíbilo, protože pod sedadlem řidiče byla prostě hozená změť kabelů, pojistek a konektorů. Trochu jsem to učesal, uložil do plastové krabičky a schoval pod sedadlo tak, aby to vypadalo (resp. nevypadalo vůbec - není to totiž teď vidět, čehož jsem vlastně chtěl docílit  :kol-47: ) a nezavazelo to.

Při schovávání krabičky jsem objevil, že ze sedadla dole čouhá tenký zelený drátek s jakousi podivnou podlouhlou měděnou koncovkou. A to je jádro mého dotazu: Má někdo představu o tom, kam by v sedadle řidiče měl patřit tenký zelený drátek? Je to Supův drátek nebo je původem od těch obrazovek?  Nechce se mi kvůli tomu rozkuchávat sedadlo  :kol-48: ...

Jo, a taky to vypadá, že všechno ale pěkně funguje tak, jak má...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak záhada káblíku je částečně vyřešena - kvůli fotce jsem se v tom trochu pošťoural a zjistil, že trčí z kabeláže od té DVD opěrky. Ovšem proč a nač a jak tam je takhle nechanej stejně nechápu. Zatím jsem jej alespoň bezpečně schoval :-)

mkA.jpg

Odkaz ke komentáři

• o 2 roky později...

Máš výhřev sedaček? A je funkční?

Zdravím, scháním tady něco o vyhřívání sedačky. Mám problém se sedačkou u řidiče, oproti spolujezdci bych řekl funfuje míň, nebo pomaleji a ještě nefunguje vyhřívání opěradla. Nevíš o tom něco, nebo někoho na koho bych semohl obrátit? Díky

Odkaz ke komentáři

Opravě tě příjde nejlevněji nebo stejně draho ve škoda servise. Vyměna je drbačka tu si člověk nechá zaplatit i když to budeš dělat doma. Na vyměnu obou deček je cca 2.2 h. Tuto práci doma nedělám nevyplatise to. Zajed do nejdližší škodovky s šikovným elektrikářem a nech nacenit opravu. Nebo sežen dečky leněji na netu a nech udělat jen práci.

Odkaz ke komentáři

Opravě tě příjde nejlevněji nebo stejně draho ve škoda servise. Vyměna je drbačka tu si člověk nechá zaplatit i když to budeš dělat doma. Na vyměnu obou deček je cca 2.2 h. Tuto práci doma nedělám nevyplatise to. Zajed do nejdližší škodovky s šikovným elektrikářem a nech nacenit opravu. Nebo sežen dečky leněji na netu a nech udělat jen práci.

Nemůže být třeba nějakej kablík rozpojenej? Ze spod sedačky jsou svazky drátů. Dá se to nějak zkontrolovat aniž by se musela sedačka rozkuchat?

Odkaz ke komentáři

• o 2 měsíce později...

Ahoj,přestalo mi topit sedadlo u řidiče,ale jen pod zadkem opěradlo funguje.Nemá někdo odkaz na sehnání dečky?

Autočalouníka mám kámoša,říkal že to přehodí,jen u nich v servisu ta dečka stojí kolem 3tis....což se mi zdá dost :kol-32:

Dík

Odkaz ke komentáři

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...