romi1974 Vloženo 8. Červen 2013 Vloženo 8. Červen 2013 škoda Fabia 1.4 Mpi 50Kw:::::Nazdar chlapy..Potreboval bych poradit asi pred mesicem jsem si nechal vymenit manžety řizeni a asi 2.dny do zadu jen tak ze zvedavosti jsem se podival jestli je vže O.K a zjisttil jsem ze na strane řidiče(leva starna) mam s deformovanou manžetu asi 5.žeber u širšího konce (manžety)a mastnou od spodu a oslabenou.Tak jsem nevahal a sel jsem do servisu tam zdelil ze pokud nemam pod autem flek od servo oleje ze si s tim nemam delat hlavu ze to jeste rok vydrží ale pokud se ten oleje pod autem obevi znamena to že mi propouští servo a ze se mam pripravit na cca 8.tisic za repasovane.Tak bych potreboval poradit jedu pŕiští tyden na dovolenou cca 1500km tam a zpet.Tak nevim jestli se mam neceho obavat. Citovat
hubo44 Vloženo 8. Červen 2013 Vloženo 8. Červen 2013 To je ťažko dať odpo. To aj može vydržať ale ani nemusi. Pozri ako je hladina v nadobke serva. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.