Přejít na obsah

Otevirani patych dveri tlacitkem ve dverich ridice

mira.urban

Doporučené příspěvky

Prosim o radu

vyfasoval jsem kratkou fabii II, rok 2010, auto nema centralni zamykani.  Dvere zavazadloveho prostoru (pate dvere) lze otevrit jen tlacitkem ve dverich ridice (tlacitko je na miste, kde komfortni verze ma deaktivaci vnitrniho poplachu na alarmu)

Problem je v tom, ze kdyz potrebuji do kufru, tak odemknu dvere u ridice, otevru je, zmacknu tlacitko a nic se nestane..Az dvere opet zavru (bez zamknuti), otevru a znovu zmacknu tlacitko, tak se dvere otevrou.

Navod k obsluze o tomto skutecne predpotopnim systemu radeji taktne mlci, proto zkousim tady. je nekdo, kdo zna SW algoritmus, na zaklade kterheo je definovano, kdy lze a kdy  nikoliv, dvere otevrit ? Priznam se, ze mi prijde ponekud hloupe s krabici v rukach delat tanecky kolem dveri, abych se dostal do kufru

Dekuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to tak opravdu vždycky? Napadá mě občasně přerušený káblík v přechodce do dveří, jak už se mnohokrát stává. To by ale mohlo občas fungovat a občas ne, a při druhém otevření se třeba spojí.

Nejspíš to ale bude úžasná práce programátorů, stejně jako nemožnost manipulovat s el. oknama, když vypnu motor a otevřu přední dveře.

Editováno: , autor: jipol57
Odkaz ke komentáři

se ztuhlyma a prasklyma dratama do dveri a z toho vyplyvajiciho nevyzpytatelneho chovani vsech periferii ve dverich (zamky, zrcatka, sterac) mam pomerne dost zkusenosti, takze to byla prvni vec, co me napadla sledovat a opravdu napoprve nikdy, napodruhe vzdycky..Cili bud velka nahoda nebo opravdu nejaky zamer SW...

zkousel jsem volat i do servisu, kde mi technik sdelil, ze by zkusil nejakou komfortni vybavu SW, coz na me ucinilo zcela sileny dojem, ze tyhle tanecky jsou zamerem, aby to cloveka dostatecne rozcilovalo a objednal si komfortnejsi verzi, kde uz se dvere otviraji centralne.

Odkaz ke komentáři

Ahoj. Mám presne také isté auto ako píšeš t.j. krátka fabia II rok výroby 2010 bez centrálneho zamykania (dokonca moja nemá ani rádio prípravu). Po odomknutí auta mi kufor otvorí na prvý krát! Čo som ale vypozoroval a stáva sa mi to pravidelne je, že ak sú na vodičovej strane dlhšiu dobu otvorené dvere (napríklad stojím na parkovisku a vetrám si) tak potom už tlačidlo nereaguje. Musím zavrieť dvere a znovu otvoriť a až potom tlačidlo funguje. Ale toto, ako to ty opisuješ, že po odomknutí auta tlačidlo nereaguje na prvú šupu, to sa mi ešte nestalo. Mám kolegu v práci ktorý má tiež také isté auto, môžem sa opýtať ešte jeho keď s ním budem, ale toto vyzerá skôr na nejakú poruchu v tvojom aute. Jaro.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...