Xaradas Vloženo 12. Červen 2013 Sdílet Vloženo 12. Červen 2013 Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli jste někdo neřešil oddělovací síť za zadní sedadla pro nového Rapida? Mám psa, kterej rád přelejzá zadní sedadla, ale nechce se mi tam dávat železná mříž. Děkuji za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Červen 2013 Sdílet Vloženo 12. Červen 2013 Za zadní sedadla? Rapid přece není kombi. Nebo budeš jezdit bez zadního plata? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xaradas Vloženo 12. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2013 Ano bez plata ... prodava se originalni mriz... ale za 3000 Kc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Červen 2013 Sdílet Vloženo 12. Červen 2013 S tím ti moc neporadím,ale tady je něco pro inspiraci: http://www.mikra.cz/autodoplnky.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajfl Vloženo 12. Červen 2013 Sdílet Vloženo 12. Červen 2013 Síťový systém z kufru se na to nepůjde dát "vymyslet"? Přijde mi, že by dostačoval .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xaradas Vloženo 24. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2013 Tak vyřešeno...pomocí hrubé síly jsem natáhl tu největší síť ze síťového programu až po madla nad okénkama. Simply clever :-). Pes neprotestuje a nepřelejzá...takže super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 24. Červen 2013 Sdílet Vloženo 24. Červen 2013 foto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xaradas Vloženo 24. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2013 když si vzpomenu tak večer nebo zítra dodam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dandu Vloženo 24. Červen 2013 Sdílet Vloženo 24. Červen 2013 Jsem také zvědavý na foto. Jedu za týden na dovolenou a potřebuji kufr naložit až pod strop tak aby mi ne lítaly věci z kufru do auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xaradas Vloženo 25. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2013 Omlouvam se ale vcera celej den prselo tak se mi nechtelo jit fotit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
d.novakd Vloženo 18. Září 2013 Sdílet Vloženo 18. Září 2013 Resim to same s chlupatou bestii a nejradsi to dela kdyz je zasranej z venku :-(( diky za inspiraci dnes se na to hned vrhnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.