Sir_ka Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 Ty to nečteš? Asi né, jinak bys to vlastně nepsal....... Ano četl, jinak bych ani nereagoval. Zprvu mi hned nedošlo že jim to auto už prodal ... Aneb, líná huba holé neštěstí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 není tohle zase nějaký derivát AAA ? http://www.kupujeme-auta.cz/cz/casto-kladene-otazky.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 25. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2014 A k čemu že je dobrý to ověření historie auta když je psaný od nova na jednoho majitele a ani se kilometrama ani časově nepřiblížilo první záruční prohlídce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 26. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2014 K tomu, že oni za něj dají cebii 500Kč a tobě naúčtují 5000Kč... celkem jednoduchá matematika... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 26. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2014 (editace) Tak jinak, berte jak to je. Já se za nic stydět nemusim. Technyčák mam doma, vám musí stačit VINko auta. Jestli ne, vyližte si prdel. Nebo jim prostě dam do ruky kopii velkýho technyčáku. Editováno: 26. Listopad 2014, autor: Mr.Pavka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 26. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2014 Až budu jednou prodávat autí, tak tam výslovně napíšu: z.m.r.d.i z Áček nevolat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 27. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2014 Nechci nikoho obhajovat a Ačka už vůbec ne, ale jen by mě zajímalo, kolik aut si Mr.Pavka u áček koupil, že takhle mluví....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 27. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2014 (editace) Já jedno a můj skorotchán taky jedno. Editováno: 27. Listopad 2014, autor: Mr.Pavka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 27. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2014 Ok.. To beru, jen nesnáším, když většina lidí nadává ať na cokoliv a přitom jejich osobní zkušenost je od tetičky brácha a ještě přes 2 kolena... Já s prodejem nebo nákupem u nich nikdy vyloženě problém neměl, ale obezřetnost to chce vždy - pokaždé zkoušeli cenu ukecávat dolů na nesmyslech. Co se týče prodeje, vždy dali víc jak ostatní, ale chtělo to pár návštěv a trochu zatlačit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 27. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2014 Neříkám, že auto který jsem u nich kupoval byla nějaká pecka, ale i tak tam bylo několik věcí, který mě přesvědčily, že Áčka prostě niky více. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.