Mokros Vloženo 14. Červen 2013 Sdílet Vloženo 14. Červen 2013 Zdravím, mám takový problém ...kolísají mi otáčky pořídil jsem i nějakévideo tak ho můžete shlédnout..popřípadě děkuji za tipy a rady já nevímco to může být, ještě jsem se s tím nesetkal díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tetrosy Vloženo 26. Červen 2013 Sdílet Vloženo 26. Červen 2013 No já bych teda provedl základní nastavení škrtící klapky přes diagnostiku a to pokaždé když jí odpojuji, když to nepomůže, tak bych se poohlédnul po nové nebo zánovní škrtící klapce. Ještě někdy pomůže jí vyčistit, ale nemyslim průduch, ten je vidět, že máš čistý, ale z boku tu černou skřínku s odporovými dráhami potenciometrů a to pomocí isopropylalkoholu a ta ozubená kola pomocí nějáké té lepší vazelíny, jestli ani toto nepomůže, tak bych tedy koupil klapku novou nebo jak píši výše zánovní. Hodně zdaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drobec4 Vloženo 17. Červen 2014 Sdílet Vloženo 17. Červen 2014 Neviem či píšem pod správnu tému, ale hádam bude niekto vedieť. posledné 2 týždňe pri naštartovanom aute som zistil, že keď pridám plyn na volnobehu, z motora ide zvuk (niekde v okolí klapky) ako keby nasával vzduch... ako pri športových autach... Predtým som to nepočul, je to vada? ako sa to dá odstrániť ? stretol sa s tým niekto???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mokros Vloženo 18. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2014 Mě to dělá taky taky, klapka si nasává vzduch to je běžný jev...žádná závada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix95 Vloženo 19. Červen 2014 Sdílet Vloženo 19. Červen 2014 Mě to dělalo taky, zdálo se mi že to někde přisává vzduch mimo, pomohla výměna těsnění pod klapkou a pod sáním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mokros Vloženo 30. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 (editace) Pod klapou těsnění nemám áha a kde jsi ho sehnal? Editováno: 30. Červen 2014, autor: Mokros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix95 Vloženo 30. Červen 2014 Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 aha, mělo by to být toto: http://www.skoda-dily.cz/eshop/030133073d-tesnici-krouzek-sani.html Já jsem to objednával přes Elit, ale kód škoda sedí, tedy: 030 133 073 D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.