Publikováno Červen 14, 201312 r Zdravím, mám takový problém ...kolísají mi otáčky pořídil jsem i nějakévideo tak ho můžete shlédnout..popřípadě děkuji za tipy a rady já nevímco to může být, ještě jsem se s tím nesetkal díky
Červen 26, 201312 r No já bych teda provedl základní nastavení škrtící klapky přes diagnostiku a to pokaždé když jí odpojuji, když to nepomůže, tak bych se poohlédnul po nové nebo zánovní škrtící klapce. Ještě někdy pomůže jí vyčistit, ale nemyslim průduch, ten je vidět, že máš čistý, ale z boku tu černou skřínku s odporovými dráhami potenciometrů a to pomocí isopropylalkoholu a ta ozubená kola pomocí nějáké té lepší vazelíny, jestli ani toto nepomůže, tak bych tedy koupil klapku novou nebo jak píši výše zánovní. Hodně zdaru
Červen 17, 201411 r Neviem či píšem pod správnu tému, ale hádam bude niekto vedieť. posledné 2 týždňe pri naštartovanom aute som zistil, že keď pridám plyn na volnobehu, z motora ide zvuk (niekde v okolí klapky) ako keby nasával vzduch... ako pri športových autach... Predtým som to nepočul, je to vada? ako sa to dá odstrániť ? stretol sa s tým niekto????
Červen 18, 201411 r Autor Mě to dělá taky taky, klapka si nasává vzduch to je běžný jev...žádná závada
Červen 19, 201411 r Mě to dělalo taky, zdálo se mi že to někde přisává vzduch mimo, pomohla výměna těsnění pod klapkou a pod sáním
Červen 30, 201411 r Autor Pod klapou těsnění nemám áha a kde jsi ho sehnal? Upraveno Červen 30, 201411 r od Mokros
Červen 30, 201411 r aha, mělo by to být toto: http://www.skoda-dily.cz/eshop/030133073d-tesnici-krouzek-sani.html Já jsem to objednával přes Elit, ale kód škoda sedí, tedy: 030 133 073 D
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.