pellsi Vloženo 18. Červen 2013 Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 Dobrý den,vlastním Škodu Octavia I., r. v. 97, 1.9tdi, 66kw, najeto 75 000 km. Problém je ten, že po nastartování mi po chvíli (asi 4 s) motor zhasne. Na podruhé se mnohdy taky nezadaří. Na potřetí již ano. Můžete prosím poradit. Tento problém nastává, když je motor studený, jak mile je již motor zahřátý, nemám problému.Nikoho jsem tady s tímto problémem nenašel.Děkuji za pomoc. Někdo mi říkal, že by možná stačil vyměnit palivový filtr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackShadow Vloženo 1. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2013 Možná špatná dávka nafty, zkontroluj přes VAG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rubin Vloženo 1. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2013 Ten palivový filtr by stál za to jej vyměnit. Jinak jak se to projevuje zvukem, mám na mysli zda to nemůže být také žhavička, každopádně jak píše kolega VAG by hodně napověděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pellsi Vloženo 16. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2013 Tak už to startuje hned na první ťuknutí - prostě to odeznělo. Každopádně děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macomh Vloženo 16. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2013 Trebalo by to na VAG, ale môžu to byť kľudne aj žhaviče. Mňa len zaráža, že r.v.:97 a 75.000 km. To kde bolo doteraz to auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.