stanmar Vloženo 4. Květen 2020 Sdílet Vloženo 4. Květen 2020 Dlouhodobou spotřebu máš slušnou. Navíc když máš pohon na všechny čtyři. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi002 Vloženo 4. Červen 2020 Sdílet Vloženo 4. Červen 2020 (editace) Min týden jsem koupil ženě 1.8tsi 4x4 ( kvůli 6kv DSG ) Včera jsem jel z centra Prahy, pak po dálnici a finále cca 8km po státovce.. Spotřeba mě překvapila :) Editováno: 4. Červen 2020, autor: semi002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 4. Červen 2020 Sdílet Vloženo 4. Červen 2020 To překvapuje i mě, kolik to má najeto? Na takovou podobnou se dostanu, jen pouze když se budu hodně hlídat, a pojedu samé roviny. Ale vidím 6DSG, já mám 7DSG... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi002 Vloženo 4. Červen 2020 Sdílet Vloženo 4. Červen 2020 Přes dvěstě :) Ale byla to předpisová jízda a Praha byla prázdná :) Jinak tam má paní cca 8,5 , ale má to chvíli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 5. Červen 2020 Sdílet Vloženo 5. Červen 2020 Tak to jo, těch 8.5 tak nějak odpovídá. Samozřejmě dokážu jet i na podobnou spotřebu, jakou si ukazoval, ale je to vypovídající pro toto vlákno, které se nehoní za rekordy? S tímto motorem takto mnoho lidí asi jezdit nebude... Jaká je dlouhodobá? Údaj je v infotainmentu... Ta bude jistě více vypovídající... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi002 Vloženo 5. Červen 2020 Sdílet Vloženo 5. Červen 2020 Pozor, nikde jsem neuváděl, že spotřeba kterou jsem postoval, je vypovídající údaj k tomuto motoru.. Nepospíchal jsem a jel jsem pohodu, vzhledem k tomu, že jsem tam viděl toto číslo, mě to překvapilo.. Jak říkám, dlouhodobá je 8.5.. Ale zatím nemáme odsledované, jak se liší od reality ( tedy dle tankování ) A hlavně je to jedno, paní je na mateřské a jen se courá na poštu a k rodičům po maloměstě s malou, tedy do deseti to bude OK .. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 5. Červen 2020 Sdílet Vloženo 5. Červen 2020 před 9 hodinami, omicron napsal: Samozřejmě dokážu jet i na podobnou spotřebu, jakou si ukazoval, ale je to vypovídající pro toto vlákno, které se nehoní za rekordy? S tímto motorem takto mnoho lidí asi jezdit nebude... A proč ne? Mimo město a dálnice lze při dodržování rychlostních limitů zajet v pohodě (s předokolkou) spotřebu i kolem 6 litrů. Hlavně je tohle téma o spotřebě a je jedno jestli nízké či vysoké. Někdy je to holt za šest a někdy třeba za deset. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 22. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2020 Navážu na předchozí příspěvek : trasa Berchtesgaden a až na naši hranici po silnici B20, pak přes Folmavu a dál po naší silnici č. 26 až na D5 u Plzně : Rychlost dle dopravní situace, mimo obec podle provozu + pokud přes povolený limit tak max. o 10%. Takže žádná brzda. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi002 Vloženo 24. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2020 Taky přidám jednu z dovolené.. Jeli jsme do Pece pod Sněžkou s moji paní, tam jela za osm a zpět takto :) Cesta zpět byla samozřejmě víc z kopce, jinak jsme jeli stejnou cestou ( kousek dálnice, jinak šoustky ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 12. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2021 manželka teď jela Itálii a zpět, pomalu nejezdí. Spotřeba s naloženým autem ve čtyřech byla 6,7 litru, dsg7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 22. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2021 Letošní cesta do HR a zpět + něco málo k tomu, rychlost do max. povolené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belo696 Vloženo 13. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2021 Mám 1.8 tsi liftback po FL a teda spotreba ma mimoriadne prekvapila pri tomto výkone....Teplice CZ- Prievidza SK cca 500km jazdím 6,5-7 L svižná jazda na hulváta pri priemere 100km/h....Ex Honda accord 2.4 vtec pocitovo slabšia za 9L....Ešte pridám staršie foto jazdy podla predpisov-neuveritelné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 14. Únor 2022 Sdílet Vloženo 14. Únor 2022 Pouze městský provoz (Praha) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hawkehi Vloženo 21. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2022 Dovolená na Istrii tam 5,8 zpátky 6,3 l. Dlouhodobou spotřebu mám 6,9l/100. Aktuálně najeto 63000km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.