pejsi4 Vloženo 21. Červen 2013 Sdílet Vloženo 21. Červen 2013 Ahoj, doufám že nezakládám nové téma, ale tento problém jsem tu našel popsaný jen na naftových motorech. Já mám 1.6 74 kw najeto cca 170 tis, po výměně oleje-po startu a otáčkách na volnoběch nad 1200 kouří jak nafta v 5000 ot. kouř je bílý. Za jízdy celkem normální. Motor běží normálně. tak nevim, za rady dík... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 21. Červen 2013 Sdílet Vloženo 21. Červen 2013 neprelial si olej? pozri na tycku kolko ho tam mas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejsi4 Vloženo 22. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2013 oleje tak 3/4, tak nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppjirka Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 Ahoj, trochu se přiživim.Octavia I. 1.6 74 kW najeto jen cca 65 000, při studenym rozjezdu kouří bíle, olej není přelitej, jezdim castrol 10W- 40.Je fakt, že to je při rozjezdu z otevřený garáže a hned hurá do mírnýho kopce na zpátečku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosk Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 (editace) A opravdu kouří nebo jen para? Nastartuj a cuchej, olej je cítit a kouří do modra. Při studeném motoru můžeš cítit benzin, u teplého nic.je zima tak to může být jen para pokud ti to nežere olej nebo vodu, to poznáš. Editováno: 6. leden 2014, autor: milosk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.