neattom Vloženo 22. Červen 2013 Sdílet Vloženo 22. Červen 2013 Ahoj, prosím o radu jaké koupit tažné lano??? Chci koupit buď do 2000kg nebo 2200kg. Je lepší koupit lano s karabinama nebo bez?? U karabin se bojím, že nevydrží a prasknou. Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sladek Vloženo 22. Červen 2013 Sdílet Vloženo 22. Červen 2013 zdravím,po vlastní zkušenosti bych koupil lano,které trochu pruží,takové to volně pletené,aby mohlo pracovat.Ne tvrdé jako statika,které vůbec nepruží.Na laně nebudeš auto zvedat,takže stačí do 2 000 kg.A karabiny bych bral,nemusíš za ně lano chytat na oko,ale lano protáhnout okem a karabinu dát jako pojistku.A hlavně,co nejdelší co vyhláška povoluje,což je asi 6 m.I tak má člověk oči vykoukané jak hlídá stop lampy tažného auta,aby ho nenabořil. Já jsem uvažoval o tažné tyči,ale na laně mě táhli za 20 let 2x,tak to se dá tu chvíli vydržet a nemusím tahat kus železa v kufru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.