julián Vloženo 23. Červen 2013 Sdílet Vloženo 23. Červen 2013 Prosím o radu. Povedlo se mě načerpat do Octavia II, 1,9 TDI BJB 5l Naturalu 95. Do plné nádrže se mě ještě vešlo 45l nafty. To znamená 90% nafty a 10% naturalu v nádrži. Je třeba to řešit ? Předem děkuji za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deepness Vloženo 23. Červen 2013 Sdílet Vloženo 23. Červen 2013 Dobrý dotaz... myslím si, že by tam neměl nastat problém, ale pro tvůj klid v duši bych raději vypustil a natankoval komplet naftu... nevím jestli to potom stojí za ty peníze za opravu... V zimě někteří kvůli zamrzání nafty dávají v malém poměru benzín, já dávám raději aditivum a mám klid... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neattom Vloženo 23. Červen 2013 Sdílet Vloženo 23. Červen 2013 Podle mě je to v pohodě, když je tam 90% nafty. Osobní zkušenost s tím nemám, ale četl jsem, že v malém poměru a ještě rozmíchané to nevadí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 23. Červen 2013 Sdílet Vloženo 23. Červen 2013 Tak tak, 5 litů je nic. Pro klid můžeš vyjet třeba 10 litrů a znova to doředit naftou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 24. Červen 2013 Sdílet Vloženo 24. Červen 2013 Pro klid duše , bud v pohodě , do mé firemní octavie natankovali do prázdné nádrže natural na rozvadově ujeli několik km než se auto zastavilo , pak přišlo několika startování snaha aby to ještě někam doskákalo než na to přišli že natankovali natural a asi to nemá cenu to trápitm, auto v záruce najeto cca 18 tis km , nalila se nafta a auto jezdilo úplně normálně i v zimě bezproblémové starty 1,9 TDi PD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
julián Vloženo 24. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2013 Děkuji všem za radu. Dotankoval jsem 10l nafty, takže jsem to zase trochu rozředil. Auto jezdí s naředěnou naftou bez problémů a známek nelibosti. Asi si ani nevšimlo, že papá naftu s nějakou příchutí. Přeji všem pohodovou jízdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.