Přejít na obsah

voda pod rezervou v kombiku


Wranic

Doporučené příspěvky

Kolem zadních světel zatíkalo,ale u FII. Pod světlama za nárazníkem jsou takové mřížky a by tam nějaký špatný tmel z výroby,tak to netěsnilo. Otec měl rezervu po zimě zalitou vodou...

Ty máš FI ne? Se zkus podívat jak to vypadá? Jestli tam jsou taky ty mřížky?Když se sundají zadní světla tak by to mělo jít vidět? U FII to tak je.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přátelé okřídleného šípu,

pro: Wranic - tak ty fotky mi vyrazily dech. Já mám krátkou fabii a v kufru čisto a sucho. Máš to auto od novoty či je to bazarovka? Pokud je to bazarovka přikláněl bych se k tomu, že se do toho kufru podařilo někomu vylít něco hodně agresívního. Na vrakovištích jsem viděl různě rozřezané vozidla. Rez byla jen v místech řezu a tam, kde byl holý interier plný vody tak žádná rez. Dříve ještě než to budeš natírat, tak si sežeň já už si nevzpomínám jak se to jmenovalo, ošetřuje se tím holý očistěný plech. Tam kde byla rez tak tam to po natření zfialoví a rez již nebude pokračovat dále.Někdo si jistě vzpomene na název onoho přípravku. Radek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

puvodni majitel prej parkoval ve velkym vlhku jeste zacina reznou misto hned za predni zasterkou spodek toho sloupku a zadni lemy bublaj....v zari bych chtel nechat udelat dutiny u jednoho manika tady v okoli tak mu reknu at mi strikne celej spodek....kamosovi to delal na pezotu(dutiny a celej spodek) za 1500kc akorat si budu muset sehnat teplou vapku:-D ale nazev toho pripravku by se hodil

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...