Porkovic Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 Zdravím všechny,kteří ještě s tímto autem nestratili trpelivost a snaží se ho užívat co nejdéle a tak nejak jim prirostlo k srdci. Vlastnim favose 135L rok vyroby 92. Stala se mi takova vec,ze mi momentálně jdou radit rychlosti nahoru normálně bez problému. Když podřadím z petky na ctyrku,tak se auto jakoby pridusí trhne s ním a ctyrka se zaradí,když už chci,ale zaradit na jakýkoli nissi stupen nez ctyri tak se auto pridusí jako pri te ctyrce jenze pak uz se zadusí uplne a chcípne. Tak pak musim opet nastartovat opet se s kvalty dostanu nahoru az po petku a pri podrazovani se opet opakuje problem. Neporadil by nekdo cim by to mohlo byt?? Prevodovka snad ne to by dle me nesly rychlosti ani nahoru proste nevim. Prosel jsem si temata a nic podobneho jsem tu nenasel. Diky za jakoukoli uzitecnou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 3. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2013 Napiš jestli máš karbec nebo vstřikovej, kolik máš najeto na svíčkách, jestli už ses snažil něco měnit sám. Když máš nastartováno, na stojícím autě dokážeš zařadit postupně za sebou všecky kvalty od I. až po V.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porkovic Vloženo 4. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2013 Mam karbec. Svicky jsem od doby co ho mam (4roky) nejakych 25000km jeste nemenil. Sam co se tyce vymeny nejakych konretnich dilu tak ne,protoze tomu nerozumim. Zvladnu jen jednodussi veci,pripadne neco podle detajlniho navodu Jo a na stojicim aute jdou kvalty radit normalne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 5. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2013 Tak vyměň svíce, vyčisti hadrem namočeným do benzínu víčko indukčky, všech 5 vysokonapěťovejch kabelů (indukční cívka - rozdělovač a rozdělovač - svíčky), víčko rozdělovače a palec, všecko nasaď zpátky jak to má bejt - a pak to jeď projet. P.S. - 25 000km na jedný sadě svící bez výměny je na karbec hooodně velkej nájezd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 5. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2013 4 roky a 25tis. km takové kvalitní péče se musí nějak projevit, 92´ jsme měli léta doma taky a se základní údržbou u tak jednoduchýho auta - olej, svíčky, filtry, brzdy atd. nás nikdy nenechala ve štychu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.