Přejít na obsah

Porkovic

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Porkovic

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Mam karbec. Svicky jsem od doby co ho mam (4roky) nejakych 25000km jeste nemenil. Sam co se tyce vymeny nejakych konretnich dilu tak ne,protoze tomu nerozumim. Zvladnu jen jednodussi veci,pripadne neco podle detajlniho navodu Jo a na stojicim aute jdou kvalty radit normalne.
  2. Zdravím všechny,kteří ještě s tímto autem nestratili trpelivost a snaží se ho užívat co nejdéle a tak nejak jim prirostlo k srdci. Vlastnim favose 135L rok vyroby 92. Stala se mi takova vec,ze mi momentálně jdou radit rychlosti nahoru normálně bez problému. Když podřadím z petky na ctyrku,tak se auto jakoby pridusí trhne s ním a ctyrka se zaradí,když už chci,ale zaradit na jakýkoli nissi stupen nez ctyri tak se auto pridusí jako pri te ctyrce jenze pak uz se zadusí uplne a chcípne. Tak pak musim opet nastartovat opet se s kvalty dostanu nahoru az po petku a pri podrazovani se opet opakuje problem. Neporadil by nekdo cim by to mohlo byt?? Prevodovka snad ne to by dle me nesly rychlosti ani nahoru proste nevim. Prosel jsem si temata a nic podobneho jsem tu nenasel. Diky za jakoukoli uzitecnou radu.
  3. Porkovic

    Letní pneu

    Dik aspon nekdo se ozval
  4. Porkovic

    Letní pneu

    Dik za rady sem nečekal,že jich bude tolik :smich:
  5. Porkovic

    Letní pneu

    Zdravím. Byl bych rád kdyby mi poradil někdo zkušený jeké nové letní pneu bych si měl koupit na Favorit. Nechci nic extra drahého,ale zase ani ne nějaké šméčka prostě dobré pneu za dobrou cenu. Jsem student a peněz není nadbytek a moc se do aut ani nevyznám. Za vaše rady a tipy vám moc děkuju.
×
×
  • Vytvořit nový...