stanly Vloženo 25. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2006 Chtěl bych vyměnit střední panel r.99 za šedý facelift 2000. Stačí vyměnit pouze střední panel + tunel, nebo se musí měnit i schránka a plast pod volantem? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza130 Vloženo 25. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2006 Chtěl bych vyměnit střední panel r.99 za šedý facelift 2000. Stačí vyměnit pouze střední panel + tunel, nebo se musí měnit i schránka a plast pod volantem? Díky Stačí vyměnit ten střed, schránka a plast pod volantem jsou stejný... Ja měnil komplet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza130 Vloženo 25. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2006 .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza130 Vloženo 25. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2006 .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanly Vloženo 25. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2006 Díky za radu. Na kolik tě vyšla kompletní výměna palubky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza130 Vloženo 25. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2006 Díky za radu. Na kolik tě vyšla kompletní výměna palubky? kupoval jsem po částech... vršek komplet s výdechy za 2 tis. a spodek tušim taky, ale ten sem koupil dohromady ještě s výplněma dveří a všema šedivejma plastama, schránkou atd.. ten člověk to prodával komplet (z těch výplní dveří jsem potřeboval ty černý plasty kolem kliky, ty starý maj jinej rádius a pak to nenavazuje na vršek přistrojovky)... takže komplet to bylo za 4 tis.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 fia, ja bych to taky sundal, striknul ten spodek do svetlejsi, jenze bych se bal toho, aby to nezaclo o sebe vrzat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Chtěl bych vyměnit střední panel r.99 za šedý facelift 2000. Stačí vyměnit pouze střední panel + tunel, nebo se musí měnit i schránka a plast pod volantem? Díky budeš tam mít mezeru mezi novým prostředkem a starou palubovkou, jinak pasuje jen se musí uřezat pár držáků u palubovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remus1 Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Chtěl bych vyměnit střední panel r.99 za šedý facelift 2000. Stačí vyměnit pouze střední panel + tunel, nebo se musí měnit i schránka a plast pod volantem? Díky Jjj. Uřízneš jenom dva držáky na palubce pod tím středním dílem. Další věc je, že budeš muset koupit držák spodního dílu palubky, který je přišroubovaný u ruční brzdy. Někdo ho tam, ale třeba vůbec nedáva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Jjj. Uřízneš jenom dva držáky na palubce pod tím středním dílem. Další věc je, že budeš muset koupit držák spodního dílu palubky, který je přišroubovaný u ruční brzdy. Někdo ho tam, ale třeba vůbec nedáva. Tohle téma mě taky moc zajímá. Během zimy si taky chci prostředek palubky vyměnit. Asi nikdo z vás nedělal detailní foto, co a kde se musí uříznout, či dopasovat, že??? Je mi jasný že to rozdělám, hned uvidím co zavazí. Ale tak nějak bych do předu chtěl vědět do čeho půjdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Jjj. Uřízneš jenom dva držáky na palubce pod tím středním dílem. Další věc je, že budeš muset koupit držák spodního dílu palubky, který je přišroubovaný u ruční brzdy. Někdo ho tam, ale třeba vůbec nedáva. Tohle téma mě taky moc zajímá. Během zimy si taky chci prostředek palubky vyměnit. Asi nikdo z vás nedělal detailní foto, co a kde se musí uříznout, či dopasovat, že??? Je mi jasný že to rozdělám, hned uvidím co zavazí. Ale tak nějak bych do předu chtěl vědět do čeho půjdu. Nezapomen Milo hodne fotit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remus1 Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 Tyhle držáky se musí uříznout. Jinak tam face tunel nejde napasovat...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 (editace) Tyhle držáky se musí uříznout. Jinak tam face tunel nejde napasovat...... napasovat jde i s tema drzakama,ale to nove zakrouzkovany zavazi vypinacum Editováno: 30. Říjen 2007, autor: zdsamct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remus1 Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 (editace) Tyhle držáky se musí uříznout. Jinak tam face tunel nejde napasovat...... napasovat jde i s tema drzakama,ale to nove zakrouzkovany zavazi vypinacum Díky za opravu.... Na prostředek jsem zapomněl. Já to uřezal všechno. Editováno: 30. Říjen 2007, autor: remus1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 Jo, jo, přesně toto mě zajímalo. Dík za fotky. Ale když jste ufiknuli ty držáky, tak ten nový prostředek pak určitě drží jinde, že?? Můžete mi to ještě upřesnit, jak tam potom nový kus drží? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 nekde v techto mistech / + - / jsou srouky ale uz si to moc nepamatuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remus1 Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 nekde v techto mistech / + - / jsou srouky ale uz si to moc nepamatuju Jojo, ty šrouby tam jsou. Ale jsou tuším i u starého tunelu. Jinak ten face tunel nevisí ve vzduchu, ale je spojenej sponkama se spodním dílem, kterej je posazenej na tunelu podlahy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 A tak kdyz hodim komplet novou face palubku musim i vyplne dveri protoze horejsek co navazuje na palubku ma jine tvarovani - prosim nema nekdo foto jak vlastne se to kope diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 nekde v techto mistech / + - / jsou srouky ale uz si to moc nepamatuju hele tohle je nejakej novej facelift? Ja mam 02, je tohle novejsi? Pac jsem jeste snad na zadny nevidel, ze by nejaka mela kryt budiku az pres ofukovace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 nekde v techto mistech / + - / jsou srouky ale uz si to moc nepamatuju hele tohle je nejakej novej facelift? Ja mam 02, je tohle novejsi? Pac jsem jeste snad na zadny nevidel, ze by nejaka mela kryt budiku az pres ofukovace... tos videl jeste malo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 tak je to normal nebo to je "tuning"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 tak je to normal nebo to je "tuning"? normal je to i to,vlna je od zacatku a facelift ma kaplicku je tady toho o tom a o vymenach psany moc ale sam muzu rict ze cerna vlna a facelift cernej spodek je to nej http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...21522&st=25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 tak je to normal nebo to je "tuning"? Ne kazda predelavka musi byt tuning Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 no me slo spis o to, jestli se to kupuje nekde, kde uz trosku tuninf prodavaj, nebo proste prijdu do skodovky a reknu ze chci tohle a on mi to poda, spis takhle jsem to myslel ale jinak je pekny, kdyz je palubka dvoubarevna, ja ji mam celou cernou a koukal jsem, ze tys mel cernou a spodek svetlej (to se mi lib) a pak sis nechal vse cerny (coz mam ja a nic moc)... a zas se to bojim rozebrat, aby to nevyrzalo (ciz peugeot 309, jednou se to rozebralo a ted to o sebe vrze) a za dalsi jsem kopyto, takze kdybych si to strik necim, tak by to dopadlo (a za dalsi potrebuju jezdit porad, takze to nemuzu dat ani zadnymu cloveku, aby mi to udelal), ted jsem delal bubny (spis jeden znamej pro me) a bylo to strasny 2 dny jezdit do prace prdavkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 no me slo spis o to, jestli se to kupuje nekde, kde uz trosku tuninf prodavaj, nebo proste prijdu do skodovky a reknu ze chci tohle a on mi to poda, spis takhle jsem to myslel Vetsina lidi si to tu predelava, navod tu nekde najdes. Kazdemu se libi neco jineho, takze kazdy dle sveho gusta, ja mam taky nahore vlnu a spodek facelit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.