Přejít na obsah

Fabia 2 Combi TDI - letní pneu

Gimaster2

Doporučené příspěvky

Dobrý den, mám prosbu, vůbec se nevyznám v pneomatikách zjistil jsem, že na koupeném autě mám jen zimní pneu s označením Polaris 2, E4 , 195/55 R 15.85H M+S , předpokládám, že se jedná jen o zimní... Můžete mi poradit jaké s výběrem letních pneu ?Nevyznám se v rozměrech ani vlastnostech. předem děkuji za každou radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čau

Buď 15" - 195/55 R15      /       185/55 R15 

nebo

16" - 205/45 R16

nebo

17" - 205/40 R17

Značku a výběr přenechám na tobě. Voleb máš mnoho - Conti, Dunlop, Michelin, Barum.

Osobně jezdím na mém TDI Barum Bravuris 2 a spokojenost. Hodně je tu rozšířená Bridgestone Turanza ER300, která je již nahrazená novým modelem Turanza T001.

Editováno: , autor: LukášCBR
Odkaz ke komentáři

Ja mám tie isté Bravuris 2, ale ja osobne ich nedoporučujem.

Moje zimné Hankook alebo letné Dunlop Maxx Sport, alebo ako sa volajú tie ktoré sa montujú sériovo na 16" kolesá, sú lepšie. Tie Bravuris 2 pri rýchlejších prejazdoch v hrboľatých zákrutách na zadnej náprave plávajú. Dunlop aj keď odskakovali, tak potom ako sa zase dotkli vozovky, tak držali, pri týchto Barumkách cítim že sa trochu šmýkajú vtedy do strany. Nie je to nič vážne, je to len pár centimetrov, ale cítim to a vadí mi to, a to mám iba Fabiu HB. Pri kombíku sa to bude dať cítiť ešte viac.

Samozrejme ak patríš medzi vodičov ktorí do každej zákruty brzdia, tak ti to môže byť jedno, ale ja osobne jazdím takým štýlom, že sa snažím brzdiť čo najmenej a preto v zákrutách keď netreba, tak zbytočne nespomaľujem. 

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...