Publikováno Červenec 4, 201312 r Zdravím, dnes jsem po výměně pedálu plynu náhodou zjistil, že na neutrál motor nejde vytočit víc, než 2 500 ot./min.. Při jízdě se zařazeným rychlostním stupněm motor tuto hranici bez problémů překoná. Je tento jev normální a jestli ano, tak proč - např. ochrana před zbytečným zatěžováním? Jedná se o motor o výkonu 125 kW, MR 2013. Děkuji za info, případně za vyzkoušení (vyzkoušel bych si to sám, ale momentálně u sebe nemám původní pedál plynu)...
Červenec 4, 201312 r Je to aby se zbytečně nezatěžovala spojka... Víc to jde vytočit když stojíš na místě tuším že jen když stojíš na spojce a máš zařazenou zpátečku.
Červenec 4, 201312 r Autor Tak to jo, díky. Já to nepotřebuju vytáčet, jen jsem chtěl zjistit, jestli není něco špatně..
Červenec 13, 201312 r Otacky su obemdzene RJ... moj superb 125kW CBBB ma na neutrale standardne mozne az 4750...to viem presne lebo som bol asi 2 tyzdne na stk... a tie otacky riesil tym ze vypol nejak ESP a potom mu to uz lietalo hore ako nic ked meral emisnu.. drzal ho asi 3-4 s v tychto otackach a nedalo mi to sa neopytat ci je to v poruadku ze mi lieta do cerveneho a tam si turuje... povedal ze od vyrobcu ma hodnotu 4750 pre meranie emisii ... Inak cudoval sa velmi pretoze DPF pracoval na 100% a nameral holu 0 Upraveno Červenec 13, 201312 r od kerky18
Červenec 15, 201312 r Autor Jo, jo - už to vím taky. Je potřeba vypnout ASR a pak se musí zařadit nějaká rychlost (stát na spojce) a pak to jde vytočit...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.