Přejít na obsah

Přechod z 2.5TDI na 1.8T


Bruncla321

Doporučené příspěvky

Ahoj,chci se zeptat a zároveň s vámi poradit.Jelikož jsem znepokojen věčním rachtáním motoru(nevím proč) a opravami které nikam nevedou u 2.5TDI 120kw r,v 2005 tak jsem přemýšlel o výměné za 1.8T.mam nabídku za ale Passata 2001 1.8T 194 500km najeto.Co si myslíte o těhle motorech s takto najetími km?jsou to držáky v tomto roku??nebo jdu z bahna do louže?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Ahoj, co se tyka spolehlivosti tak ten motor patri mezi spolehlivejsi urcite vic nez 2.5TDi samozrejme najdou se lidi co tohle budou vyvracet, takze pokud bys ho vymenil tak bys neprohloupil spotreba je +- stejna jako u te 2.5TDi zalezi jak mas tezkou nohou.Ja mam taky 1.8T a najeto uz ma 260 000. Ale vubec bych to do nej nerek predchozi majitel se o nej poctive staral. Kdyby mel na budika 150 000 tak bych tomu veril.Mam ho zatim jenom rok a najel se na nem cca. 12000 a jedine co jsem menil byly svicky jedna zap. civka a termostat takze celkem bezne veci. A dalsi vec je ze usetris na pojistce. Z toho mi vyplyva ze do te vymeny klidne bez. Uvidis co Ti napisou ostatni ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...