Publikováno Červenec 6, 201312 r Ahoj,chci se zeptat a zároveň s vámi poradit.Jelikož jsem znepokojen věčním rachtáním motoru(nevím proč) a opravami které nikam nevedou u 2.5TDI 120kw r,v 2005 tak jsem přemýšlel o výměné za 1.8T.mam nabídku za ale Passata 2001 1.8T 194 500km najeto.Co si myslíte o těhle motorech s takto najetími km?jsou to držáky v tomto roku??nebo jdu z bahna do louže?
Srpen 19, 201312 r Ahoj, co se tyka spolehlivosti tak ten motor patri mezi spolehlivejsi urcite vic nez 2.5TDi samozrejme najdou se lidi co tohle budou vyvracet, takze pokud bys ho vymenil tak bys neprohloupil spotreba je +- stejna jako u te 2.5TDi zalezi jak mas tezkou nohou.Ja mam taky 1.8T a najeto uz ma 260 000. Ale vubec bych to do nej nerek predchozi majitel se o nej poctive staral. Kdyby mel na budika 150 000 tak bych tomu veril.Mam ho zatim jenom rok a najel se na nem cca. 12000 a jedine co jsem menil byly svicky jedna zap. civka a termostat takze celkem bezne veci. A dalsi vec je ze usetris na pojistce. Z toho mi vyplyva ze do te vymeny klidne bez. Uvidis co Ti napisou ostatni ;-)
Srpen 20, 201312 r Spotřeba je stejná pravda pokud to nevytáčís do víc jak 2800 otáček a jezdíš jak pantáta od Volyně.... A přitom 2,5lce nakládáš a ta fakt jede a nežere...A do pašíka bych nešel neni peknej :-)
Srpen 21, 201312 r Myslím, že jakákoliv diskuze je zde zbytečná - ty dva motory jsou absolutně nesrovnatelné! A ještě porovnávat Supa 2.5 s o 4 roky starším Passatem, no to už má stará bedna nebere!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.