Martin360 Vloženo 9. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2013 (editace) Zdravím všechny .Mám takový drobný problém.Dneska když jsem nastartoval svojí Octavii (1.9 TDi 66kw AGR 2000),tak měla takový pětivteřinový zvuk jako kdyby prokluzoval klínák,ale bylo v tom zvuku ještě něco.Potom se to zcela ztratilo.Zkusil jsem to dneska snad 20x a vždy to samé při startu. Dočetl jsem se,že by to mohla být spojka na klimatizaci ( mám manuální) a je pravda,že v posledních dnech když jsem ji pustil tak vydávala takové zvuky ( šli odněkud z palubovky),jako kdyby chvilkama bublala nebo něco podobného. Mohlo by to při tom startování dělat i kdyby byla třeba klimatizace prázdná? Plnil jsem ji naposledy před více jak třemi roky. Po cca 5-ti vteřinách po nastartování to utichne a je klid,ale chci to mít v pořádku. Díky všem za radu Martin EDIT: Pokud máte někdo podobný problém,tak už je to vyřešené.Bylo to velice malé množství kapaliny v klimatizaci. Dneska jsem to nechal naplnit a všechny pazvuky jsou pryč.Udělali mi i test a je vše v pořádku,tak snad bude na chvíli pokoj. Editováno: 10. Červenec 2013, autor: Wojnar Edituj příspěvky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.