Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

tak je tam...foto nic moc. v tomhle počasí se to nedá, tak snad o víkendu :) cena montáže 500 bez DPH. Jinak navigaci nakodovali tak jde i na maxidotu. Potom jsem po nich chtěl staging a prý nelze, tak nvm. Další věc, která údajně nelze je teplota oleje na maxidotu při pevném intervalu rok/15tis. km. Prostě se jim to nepodařilo vrátit. :( 

post-83821-0-27127000-1397579460_thumb.j

post-83821-0-46312200-1397579474_thumb.j

Vloženo

Potom jsem po nich chtěl staging a prý nelze, tak nvm. Další věc, která údajně nelze je teplota oleje na maxidotu při pevném intervalu rok/15tis. km. Prostě se jim to nepodařilo vrátit. :(

Oboje musí ísť spraviť. Staging som si robil ja sám, a teplotu oleja mám tiež a to má QG2 z fabriky.

Vloženo

hoši, já netvrdím, že to nejde. jsem přesvědčen že aspoň ten staging by jít měl. jen tu uvádím co mi řekli 2 servisy. To, jestli se jim nechtělo, neumějí to (ikdyž ode mě meli návod), nebo volali do škodovky, kde jim řekli ať to nedělají nevím. Oficiální cestou tedy pravděpodobně nelze.

Vloženo

Ten staging pres servis to urcite nepujde ja mel stesti ze jsem byl na prazskem srazu a byl tam machr pres kodovani ozzi a ten mi to udelal jinak bych to do ted nemel . Jedina sance je nekoho sehnat kdo to umi a ma kabel a nebo nejaky neautorizovany servis kde se dela diagnostika a tam si to nechat udelat. V sevisu mi nerekli zatim ani jedno slovo ze to mam tak jim to nejspise ani nevadi. A jinak je to krasna bezvyznamna vecicka :D

Vloženo

Jo jo staging funguje, ale ne všechny budíky (jak s Maxidotem, tak bez něj) jej umí.. Záleží, jestli po nakódování to něco udělá a nebo ne  ;) .. 

Vloženo (editace)

tak jsem se byl kouknout jestli ta koncovka pujde ještě trochu zasunout...no šlo to ale jen o pár mm. na leve straně výfuku je takový šiřší kus sváru, kvůli kterému se tam ta koncovka víc nedostane....je to vidět z první fotky. každopádně mi to nepřijde zas jako extrémní tuzing...

co se týče toho stagingu a teploty oleje, tak to uvidíme zítra...mám domluveného borce s kabelem. modlim aby šel aspoň ten staging - těžko bych se smiřoval s tím, že to nepůjde...po tom jsem toužil ještě před koupí auta :D

post-83821-0-94043000-1398062436_thumb.j

post-83821-0-80636300-1398062450_thumb.j

post-83821-0-20817200-1398062506_thumb.j

post-83821-0-17352600-1398062516_thumb.j

Editováno: , autor: kubach

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...