Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Průměr 8.3 po jednom roce používání a dle tankování. Jinak 7.3 - 9.5 lt. Jinak jezdim na místa, kde se bez 4x4 neobejdu. Teda obejdu, ale bolí nohy.....

Vloženo

hele dsg u benzínu je v klidu, ale u nafty se bojím, jak to bude řadit na 1300-1500 otáček, tak ten common rail strašně chrochtá, ve sportovním modu že to točí do otáček to už nevadí, je to přeci common rail...

zkoušel sem jenom pár km a fakt na tom normál D režimu, to fakt chrochtalo no...

Vloženo

Kua, kua.....už to začíná.....půl roku po záruce a já se ptám, kde jsou ty slova Hravce, že elektronika je věčná a bezporuchová???? 

Vloženo (editace)

Nebo kuna ;)

Sporadická snad nesvítí trvale?  Co jsem měl sporadické, tak se nerozsvítila nikdy žádná kontrolka a přesto na diagnostice vyběhly

Editováno: , autor: Clint
Vloženo (editace)

u airbagu tam moc sporadická nexistuje. takže jak píše kuba, zkusit vymazat. já zkusil vymazat a musel jsem si jít do autorizáku pro kabel, měli ho skladem a chtěli za to asi 250kč.

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo (editace)

prosím tě oktule zní hůř jak PD, ráno jsem s tím jel 40km a jak v traktoru ;)  LPP ložisko, kvalita hrozna co škodovka předvádí ;) i viz tvoje sedačky, to je taky ukaz...

Editováno: , autor: kokta7
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...