kokta7 Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 jinak o kolik máš větší spotřebu? o 0,5 litru až litr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 Průměr 8.3 po jednom roce používání a dle tankování. Jinak 7.3 - 9.5 lt. Jinak jezdim na místa, kde se bez 4x4 neobejdu. Teda obejdu, ale bolí nohy..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 tak to je dobře že to využíváš, proto sis to aspon koupil spotřeba malinko větší no, ale nic závratného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 Se spotřebou jsem spokojen. Předtím jsem měl Omegu A 2.0 v automatu a jezdila za 9.8 lt. Ideál by byla octa 3.2, haldex a klasika automat. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 hele dsg u benzínu je v klidu, ale u nafty se bojím, jak to bude řadit na 1300-1500 otáček, tak ten common rail strašně chrochtá, ve sportovním modu že to točí do otáček to už nevadí, je to přeci common rail... zkoušel sem jenom pár km a fakt na tom normál D režimu, to fakt chrochtalo no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 DSG mám ve služebním supu a popravdě - je to děs napříč motorama. 2.0 CR, 1.8 TSI a několik 3,6. Asi nejlepší volba pro DSG. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 V TE 3.6 se me to zda velmi v pohodě, prý stačit aktualizovat někdy ECU a ECU dsg a prý je to ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 Kua, kua.....už to začíná.....půl roku po záruce a já se ptám, kde jsou ty slova Hravce, že elektronika je věčná a bezporuchová???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 Co se vykunilo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 Dnes dopoledne: na maxovi hláška "porucha airbagu" a samosebou už trvale svítí kontrolka bagu..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 Oprava max 300kc bude. Dělal sem to na scoutovi. Kabel u spolujezdce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 Co na něm může odejít? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 Mám já vedet. Vyměnil sem a funguje to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 hodil bych to na diagnostiku a jestli tam bude sporadicka, tak smazat a neresit muze se tam dostat jen nejaka vlhkost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 (editace) Nebo kuna Sporadická snad nesvítí trvale? Co jsem měl sporadické, tak se nerozsvítila nikdy žádná kontrolka a přesto na diagnostice vyběhly Editováno: 4. Listopad 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 To nikdy nevíš. Na Fabii jsem měl sporadické vynechání zapalování a kontrolka motoru někdy svítila,někdy ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 u bagu muze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 (editace) u airbagu tam moc sporadická nexistuje. takže jak píše kuba, zkusit vymazat. já zkusil vymazat a musel jsem si jít do autorizáku pro kabel, měli ho skladem a chtěli za to asi 250kč. Editováno: 4. Listopad 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 clinte konečně budeš umět parkovat http://www.youtube.com/watch?v=0-X7dvHQFeg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 kokta: to video je stary a s tim bagem mas pravdu, pokud je sporadicka jde vymazat, pokud ne, tak je to konecna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 je stary ale moje vyzkoušeny osobně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 jenze v superbu, mas to mir rovnou v oktuli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 (editace) prosím tě oktule zní hůř jak PD, ráno jsem s tím jel 40km a jak v traktoru LPP ložisko, kvalita hrozna co škodovka předvádí i viz tvoje sedačky, to je taky ukaz... Editováno: 4. Listopad 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 co mas porad proti mejm sedackam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 (editace) tak máš ohoblovanej ten levej bok ne, sis na to sám stěžoval že už to bylo při koupi Editováno: 4. Listopad 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky