Clint Vloženo 12. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 (editace) Jak říkal můj mechanik ze škodovky, po záruce se to teprve začne srát Čas na nové auto (čas jo, ale prachy nejsou) Editováno: 12. Listopad 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 Jediné co mě vadí trošičku, jsou ty elektricky sedačky, fakt bych chtěl být ještě níž, ale zase to má plno vyhod, třeba že když se to posere tak s tím sedadlem nepohnu jinak bratránek co má 1.2 říkal, že když vezme ten lepší benál, tak prej mu spotřeba klesla o 0,2 litru na stejné trase (jezdí furt stejnou do práce), tak musím zkusit taky. zatím tam leju obyč a když jsem poprvé tankoval lepší benzín, tak sem tomu furt nakládal, takže tam to moc porovnat nešlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 0,2 nepoznáš, stačí někde ubrat plyn, změní se vítr atp.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 (editace) http://www.novinky.cz/finance/319013-prulom-na-skodu-uz-nema-doplacet-poskozeny.html Příklad: Do Koktova auta narazil umělec šimánek a zcela mu zničil celé auto. Podle současné právní úpravy pojišťovna Tomášovi škodu na dveřích uhradí. Jelikož jsou však deset let staré, Tomáš dostane kvůli amortizaci jen část sumy, kterou ho budou stát dveře nové. Podle nového občanského zákoníku by k tomu již dojít nemělo. Cenu nového dílu uhradí ten, kdo nehodu způsobil, případně jeho pojišťovna. „Jde o spravedlivé řešení, které již v minulosti doporučilÚstavní soud. Poškozený má mít právo, aby mu škůdce (viník) škodu v plném rozsahu odčinil,“ hodnotí Korbel. Editováno: 12. Listopad 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 Včera jsem skutečně ten 16" letňák nacpal do vany. Akorát mám trochu obavy, aby se mi neodrbal o spodek vany ALU disk, pro sichr sem pod něj dal hadry...ale asi podle mě zybtečné obavy ne? Tohle musel výrobce pořešit, mělo by to sedět na gumě a ne na disku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 No u plecháče 100%, ale u liťáku si nejsem moc jistej, jestli to bude sedět po straně na gumě, nebo uprostřed na disku. Jak jakože jsi ho tam nacpal? Myslíš výšku ke koberci, že se tam vejde, nebo jak to myslíš? Průměrově to tam musí padnout jako prdelka na hrnec, když se průměr kola nemění... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 (editace) Právě jsem měl obavu o výšku, pač je širší. (dekl zavřu) Ale je to akorát, 17" by se už fakt nevešla.... Editováno: 13. Listopad 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 neměl by být obvod kola téměř stejný? Jinak by neseděl tachometr. Zde se dá spočítat obvod kola http://www.e-pneu.cz/rozmery_pneu.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 Jo, o obvod nejde Ten bejt shodný musí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 (editace) tak sorry, myslel jsem, že 15",16" a 17" je stejně široká, když je šířka 205 syn má rozdíl na pneumatice na průměru 8 mm, to jsou pneumatiky, které tam může dát - 205/60 na 15" a 195/65 na 15" Editováno: 13. Listopad 2013, autor: treo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 Nene, právě že 15" mám 195 a 16" je 205... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 prosím tě, jak se ti tam ta 16 může odírat? dyť to jasně sedí na pneu a ne na disku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 no protože to vypustil, jak jsem mu poradil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 Povidám, že nevím, nebyl čas a dělal sem to za tmy, až bude čas, tak mrknu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 nebyl čas lámat si hlavu nad tím, kdo je kdo. Ty myslíš, soudruhu kapitáne ....... No, dvě dávky ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 Radiusi, ty si koleduješ panove, to jsem nemyslel nijak zle, jen jsem predem skrtl osoby s pudem cisteho auta za vsech okolnosti a taky nemrznouci smes do ostrikovacu je drazsi nez voda z kohoutku, ze Zatim se snehu moc nechce, dame tedy predbezny termin na prosinec? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 na co tim jako narazis? ja klidne prijedu i v prosinci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 Mě osobně by to také nevadilo, o to příjemnější je posezení u krbu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 tak jsem koukal do kalendare a kdyz to dame vsedni den veer tak by to slo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 NO já jsem pro, ale otázka je, zda by byl zájem mezi našinci.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 Nejlepší zástupce 1.8 TSI se hlásí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 Já se také hlásím ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 (editace) No tak stačí vymyslet nějaký vhodný termínek, třeba na ten prosinec...co OZI? Hoď sem nějakej den....a nějak to vymyslíme Nemusí jít o mega sraz, dovedu pochopit, že se někomu nebude v zimě chtít. Jde jen o to pokecat s dobrou partou u krbu a čipované kofole Vidím to tedy na klubové setkání, nějaký všední den, sešli bychom se klidně po šichtě, nemusí to bejt naráz. Prostě přijedete jak budete moci a postupně se sejdeme v Classicu u krbu....u žrádla a u kofoly Pojmenujeme to "Večerní posezení s Clintem" Organizaci bych nechal zde na tomto vláknu, ať se nám to nemíchá se srazem, který bude na jaře. Editováno: 13. Listopad 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 Za me nejlip 26., 27. 11. nebo pak 10., 11. 12. co za na to? Nejdřív na šestou, spíš pul sedmou. A čím dřív to potvrdíme, tím líp, teď se mi ten kalendář plní strašně rychle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 (editace) Tak se vyjádřete soudruzi, Ozi dal možnosti Editováno: 13. Listopad 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky