Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Jediné co mě vadí trošičku, jsou ty elektricky sedačky, fakt bych chtěl být ještě níž, ale zase to má plno vyhod, třeba že když se to posere tak s tím sedadlem nepohnu :D

jinak bratránek co má 1.2 říkal, že když vezme ten lepší benál, tak prej mu spotřeba klesla o 0,2 litru na stejné trase (jezdí furt stejnou do práce), tak musím zkusit taky. zatím tam leju obyč a když jsem poprvé tankoval lepší benzín, tak sem tomu furt nakládal, takže tam to moc porovnat nešlo :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:kol-44:  :kol-44:  :kol-44:  http://www.novinky.cz/finance/319013-prulom-na-skodu-uz-nema-doplacet-poskozeny.html

Příklad: Do Koktova auta narazil umělec šimánek a zcela mu zničil celé auto. Podle současné právní úpravy pojišťovna Tomášovi škodu na dveřích uhradí. Jelikož jsou však deset let staré, Tomáš dostane kvůli amortizaci jen část sumy, kterou ho budou stát dveře nové.

Podle nového občanského zákoníku by k tomu již dojít nemělo. Cenu nového dílu uhradí ten, kdo nehodu způsobil, případně jeho pojišťovna.

„Jde o spravedlivé řešení, které již v minulosti doporučilÚstavní soud. Poškozený má mít právo, aby mu škůdce (viník) škodu v plném rozsahu odčinil,“ hodnotí Korbel.

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

Včera jsem skutečně ten 16" letňák nacpal do vany. Akorát mám trochu obavy, aby se mi neodrbal o spodek vany ALU disk, pro sichr sem pod něj dal hadry...ale asi podle mě zybtečné obavy ne? Tohle musel výrobce pořešit, mělo by to sedět na gumě a ne na disku....

Odkaz ke komentáři

No u plecháče 100%, ale u liťáku si nejsem moc jistej, jestli to bude sedět po straně na gumě, nebo uprostřed na disku. Jak jakože jsi ho tam nacpal? Myslíš výšku ke koberci, že se tam vejde, nebo jak to myslíš? Průměrově to tam musí padnout jako prdelka na hrnec, když se průměr kola nemění...

Odkaz ke komentáři

tak sorry, myslel jsem, že 15",16" a 17" je stejně široká, když je šířka 205

syn má rozdíl na pneumatice na průměru 8 mm, to jsou pneumatiky, které tam může dát - 205/60 na 15" a 195/65 na 15"

Editováno: , autor: treo
Odkaz ke komentáři

Radiusi, ty si koleduješ ;)

panove, to jsem nemyslel nijak zle, jen jsem predem skrtl osoby s pudem cisteho auta za vsech okolnosti :) a taky nemrznouci smes do ostrikovacu je drazsi nez voda z kohoutku, ze :kol-34:

Zatim se snehu moc nechce, dame tedy predbezny termin na prosinec?

Odkaz ke komentáři

No tak stačí vymyslet nějaký vhodný termínek, třeba na ten prosinec...co OZI?  Hoď sem nějakej den....a nějak to vymyslíme :)  Nemusí jít o mega sraz, dovedu pochopit, že se někomu nebude v zimě chtít. Jde jen o to pokecat s dobrou partou u krbu a čipované kofole ;)

Vidím to tedy na klubové setkání, nějaký všední den, sešli bychom se klidně po šichtě, nemusí to bejt naráz. Prostě přijedete jak budete moci a postupně se sejdeme v Classicu ;) u krbu....u žrádla a u kofoly

Pojmenujeme to "Večerní posezení s Clintem"

Organizaci bych nechal zde na tomto vláknu, ať se nám to nemíchá se srazem, který bude na jaře.

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...