Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Tohle jsem viděl na netu cca v listopadu a bylo to auto normálně na nějakém tom velkém předváděcím srazu na Nurimburgu (nebo jak se to píše) tam byl představenej Rapid Spaceback a bylo tam právě i tohle Bestiátko, ale je to jen prototyp, kterej se údajně nebude sériově vyrábět, jen VW chtělo ukázat, že má technickou úroveň i na něco takového, jako je tohle  :kol-47: bylo u toho i video a fakt brutální...

není to tak úplně pravda co píšeš, Stringo. 

Pravdu máš v tom, že se je to showcar speciálně postavený pro sraz u Wörthersee 2013, ale obsahuje prvky a designové křivky, které dostane osmá generace golfa ;)

Stejně se tenkrát představil i G6 Cabrio (a ještě k tomu v úpravě GTI 8) ) a nikdo této verzi nevěřil a dnes je G6 cabrio GTI jedním z nejprodávanějších otevřených aut v DE.

Jinak bestie je to parádní, ale je to totální showcar ve všech ohledech. Materiálově je teda top, vše co se tváří jako karbon, je karbon, dílenské zpracování a slícování je fakt suprový! :kol-47: A posez taky, jen ten výhled ven byl dost na prd...

JirkaK: je to opravdu unikát a hodnota takových kousků zpravidla začíná na čísle 5 mil.€... např. Golf W12 650PS byl vyčíslen na 16 mil.€

Editováno: , autor: Honza9007
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tys v tom Honzo seděl??? Z fotek toho moc poznat nejde. Jinak je možné, že podobně bude G8 vypadat, ale píšu jen co jsem četl, že tohle se vyrábět sériově nebude. G8 bude standardní sériovka, možná dostane to co na tomhle je carbonové plastové a plechové, tím ale rapidně klesá poměr výkon/váha a ten motor tam taky nebude, takže nakonec to bude jen opravdu pěkný Golf...

Ale tímhle chtěl koncern ukázat, že má i na něco takového a to se mu podařilo :kol-47:

Odkaz ke komentáři

někdy ti budu vyprávět, jak mi na Vánoce před třemi lety utekli nedovřenou bránou dva velký psi a jak vyváděli, když jsem je po x hodinách a x kilometrech našel. Na předním sedadle a přístrojovce v CC se jim móóóc líbilo :kol-46:  

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

ale nerozpadla. To jen tak někdy ze špatnýho úhlu pohledu vypadá  :kol-28:

Ale mě, ty čoklové (feny teda) radostí skákali po přístrojovce, rádiu a všem, co bylo v jejich dosahu. Můžu ti říct, že jsem měl šíleně staženou prdel, aby se mi neztratili, tak jsem je v tu chvíli prostě nechal a dokonce mi to vůbec nevadilo. Přijeli jsme domů, namočil jsem nějaký ručníky a vytřel to bahno. No a nakonec tam nebyl ani škrábaneček. Vivat koncern  :D  :D  :D

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

:kol-46: říkám namočil, ne pomočil

Hoši, ale děláte si z toho prdel, ale já jí měl teda hodně ztaženou. Ráno jsem vyjížděl z baráku, brána se nedovřela, moje starka milená je pustila ven a oni vzali čáru. Normálně jsem zbláznil snad i půl mětsa vč. státní a městský policie a hlásili to i v rádiu.  

Editováno: , autor: jirkaK
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

no můj nesmí za vrata ani pak z bytu... ale už občas taky zdrhnul, ale ihned přiběhl. njn to se nedivím...

petře příště až budeš mít nakreslenyho psa na dveřích svého komunistického rapida, tak se nediv. a místo log tam budeš mít loga psu.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

No Pawouku a kdy to chce Ozi dostudovat? - pokud je věčný student, tak nevím. Je pravdou v mém případě, že by se mi to taky hodilo někdy později, třeba v půlce února a dál, páč nyní nemohu ani pít chlast, ani nikam jezdit, pít pravidelně Red Bull atd. protože musím držet pohotovost, s manželkou to čekáme cca do konce ledna, že to vypukne, teď to může přijít už kdykoliv a to pak musím být co nejdřív v Plzni v porodnici. Tedy cca normálně to trvá hodinu, ale to se pak v Rapidu probudí další spící válce (proto je pod kapotou tolik místa, protože se válce rozdvojí a ohnou do "V") Rozvody zařechtají :kol-48: , vyšlehne modrej plamen z výfuku a pak tam budu za 1/2h.   

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...