Přejít na obsah

Clintův pirátský klub


Clint

Doporučené příspěvky

já si pamatuju věci, který:

1) mi jsou k něčemu užitečný

2) dokážu si za nima představit přímo věci z praxe

3) mě baví

 

A zrovna v případě účetnictví není shoda ani v jednom ze tří věcí  :kol-28:  Možná v prvním a části druhého bodu něco vidím (co potřebuju k podnikání), ale díky své účetní vím, že se v tomto ohledu teorie s praxí míjí ve velkém oblouku. Bohužel někteří "profesoři" z prostředí VŠ toto nikdy nevidí a vidět nechtějí  :kol-32:

  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, není to jednoduchý. To co mě baví a něco si z toho pamatuji, tak skoro nepotřebuji ve škole a se zaměstnáním to nemá už vůbec nic společného (tím nechci říct, že to co dělám, mě úplně nebaví - jen to holt není koníček). :kol-28:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kokto:

co mám za jednotku nevím, podporuje corner, víc nevím. Mě funguje jen klasickej corner, tobě se rozsvítí mlhovky při zpátečce?

 

Ozi:

jak to myslíš těma bludičkama v mlhovkách na RS? to jako že svítí na hovno oproti klasice? Já myslel že tam jsou stejné žárovky... Nebo jen že nesvítí do stran?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to tam jde taky donastavit i tato volba byla u předfl u nějakych jednotek... u některých FL jednotek, reagoval corner jenom na točení volantu, na blinkry vůbec, byla potřeba aktualizovat jednotka...

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to zkusíme na nějakém srazu nastavit (ty mlhovky na zpátečku). A pořád nějak nechápu ty "bludičky" na RSu... Je to žárovkou nebo špatnou konstrukcí (že jsou moc utopené v nárazníku), FL RSo už je na tom lépe s mlhovkama?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stringo, obecne u FL RS narazniku bych rekl ze ty mlhovky nesviti skoro vubec :(

 

Maros: jde o u jednotek z MR 2008

 

kokto: ja neznam jedinou predFL jednotku, ktera by to umela, podle me to neumi zadna - mysleno cornery na zpatecku. videl jsem to jen u RS predFL, ale to byl MR2009 a tedy FL elektrika... ;)

a k tomu cos psal, ze se to muselo aktivovat vicekrat, ano jedna z moznosti - jinak to proste neslo...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to zkusíme na nějakém srazu napíchnout, rozebírat se mi to nechce, abych zjistil jako MR mam jednotku. A navíc, jestli to stejně nesvítí pořádně, tak je to k ničemu...

 

Jinak Ozi, to mě celkem zaráží, u RS FL jsou ty mlhovky celekm dobře nasměrované a usazené...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Do města je to k ničemu, ale když parkuju v práci na nezpevněném parkovišti, tak je to celkem dobré, ikdyž teď jak mám xenony, tak to skoro není poznat, že něco přisvěcuje. Možná že je to těma xenama, že přesvěcujou to nažloutlé světlo, protože když jsem měl klasiku ve světlech, tak to přisvěcování bylo mnohem efektivnější (výraznější)...

 

Doufám, že půjde nějak zprovoznit ten coming/leaving na přední mlhovky, to by mi pomohlo víc, než corner...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit nový...