Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Motosman:a tak to by se mi moc líbilo,to bych bez problémů aj tu Oktu oželel

jo tydle Koktovi videa mě vždycky dokážou rozesmát :kol-28:

Tak jsem zapnul ntb, v My BT place jsem dal vyhledat zařízení, klepl na samsung teatre. Zadal kód pro spárování a hotovo.

Upraveno od motosman

včera jsem viděl na teplické dálnici jedu rozšvihanou ale jel jsem moc rychle :kol-47:

• Autor

Dneska jsem myl po zimě auto a došlo i na výfuky. Jen pro ty soudruhy, co by snad přemešleli nad tím, si dát na benzíňáka originál Škoda NEREZ koncovky a jezdili s tím snad v zimě:

(po umytí)  ;) ....rok staré

post-32269-0-10803100-1396180337_thumb.j

post-32269-0-95048000-1396180343_thumb.j

Upraveno od Clint

nemyje, to samý má otec na supu.... 4 koncovky jsou rezlý, vyreklamuju na servisní prohlídce :D

Já je tam mám přesně dva roky a 30 000 km a jsou relativně v cajku. :kol-34:

Já mám přezuto, nainstalovány úchyty pro zvedák a s novým heverem luxus práce. Tak ještě někdy umýt a bude hotovo.B)

Ja mam Par set km a taky okay :D

• Autor

Myl sem je v zimě jednou, nebo dvakrát max. Přece nebudu otrok a v mrazu se válet pod autem? Auto musí sloužit mě a ne já jemu :)

No silichromem sem to nějak rozleštil, sice sem tam něco malého zůstalo, ale celkem OK.

hlavně jestli si napnul řetěz a dolil olej, jinak nejsi otrok auta :D :D :D už máš letnáky? abych nemusel koukat na ty tvy hrozny poklice.

Upraveno od kokta7

• Autor

Nemám :D  Hele ten olej se zase srovnal, mám najeto 8000 od výměny a jen půl litránku :)

v práci spí, doma spí strašný stebou strejdo :D mě to tak lehce žere, to je tou jízdou průměrkou 9 litru :)

Upraveno od kokta7

• Autor

Říkal jsi něco....akorát jsem usínal :D

tak já nevím, tebe baví rozhledny(rozhledna jako rozhledna) tak mě baví zkoumat co vždy nakoupí :) třeba přibude nějaké O3 RS, ale potřebuji doprodat 3.6, tak asi těžko :D

Upraveno od kokta7

Ty RSa budou mít maximálně kamery k načítání RZ a budou napojeny na db vozidel.

Jedno RSo. :kol-28: Proto se divím. Na rozhlednu můžu alespoň vylézt a kochat se. Zatímco s čím jezdí policajti je mi srdečně jedno. :kol-46:

To mě taky, ale sleduji s čím jezdí, abych je nepředjel moc rychle. Nevím proč, ale vždy je to nějak popudí. :D

No tak hotovo, domluveno, 3.4. - to je příští tejden ve čtvrtek od pěti na obvyklém místě v Krušárně ;)

"Čaj o páté"  ... ;)

zkusím také dorazit. Jsem tento týden v ČR; jen toho 3.4. má přítelkyně narozeniny. Ale pokud mě paměť nešálí, tak má z práce nějákou akci s importérama, takže stejně nebude doma  :kol-31:

Upraveno od Honza9007

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.