Stringo Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 Kluci, dneska jsem si všiml, že na palubce uprostřed u okna (mezi výdechy ventilátorů čelního skla) je takovej malej výstupek, resp.já ve své OII ho mám a ve firemní OII FL je tam jen hladká krytka a ten výstupek tam není... copak je to? Nejspíš to bude nějaké čidlo, ale nemůžu v manuálu nikde najít o co se jedná??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 jj, je to čidlo (snímač slunečního svitu) ke Climatronicu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 jj, jakmile na něj zasvítí slunce, climatronic zvedne výkon chlazení.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 Jo tak to je k Climatronicu... Akorát nějak nechápu, proč je to čidlo svitu... myslel jsem, že Climatronic funguje přes to čidlo tepla co je na panelu ovládání Climatronicu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 stringo nečetl si co sem ti posílal? upgraduj si firmware v tom tvým zařízením, jestli ti jinak funguje BT v notebooku.... jojo to máš čistý, ale až se začne podělávat egrko a dpfko, tak je auto na prodání... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 Kokto, ale já mám FW v soundbaru aktuální. Jinak já DPF nemám v MR 2005 se ještě podle všeho nedával... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 Vsak musi vydrzet jeste cca 5 mesicu. Tak doufam, ze jak EGR tak DPF daji ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 tak si otestuj BT v notasu s mobilem ne? jednoduchy troublešuting... tak johny kdo má nějakej nájezd a nejezdí často krátký couračky, tak to vydrží.... ale ne když si to koupí týpek na 10000km za rok a chce mít auto delší dobu, hlavně pak chudák co si auto koupí po něm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 RSko půjde do světa? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 Kokto, to se ti řekne, když v tom děláš. Já tak akorát si přes BT do mobilu pošlu nějakou fotku a zase naopak a to se mě vždycky zeptá, jestli chci přijmout soubor nebo odmítnout (notebook), když posílám, tak se mě ptá telefon. Když pouštím hudbu přes mobil do Soundbaru, normálně to funguje, když to samé chci udělat přes notebook, tak to nejede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 Kokta: vsak jasny, u tohohle auta je najezd adekvatni ;-) byl jsem u Oziho na kontrole mnozstvi bordelu ve filtru a sem bez problemu v limitu, i kdyz mi obcas prijde, ze cisti zbytecne casto :-) Stringo: jojo, pujde, jeste si dam dovcu ve Francii a pak pujde :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 Tak mi ho konečně přivezli. Oktu si nechám jen tak na to obyčejné dojíždění do zaměstnání. Nechtěl jsem to tady trousit dříve, než ho budu mít, ale když už je na letišti, nemá smysl to dál tajit. Teď už Koktu spráskám do Krušovického kopce, kdy se mi zachce 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 to je snad jedno jestli zapojuješ kabel nebo mačkáš na notasu ne? dyt vše je na stejném principu normálně i spoj telefon nebo nějakou BT myš nebo něco a dell má dobrou podporu ovladačů a windows, takže updatovat můžeš taky... no kolik zobrazil VAS? u scoutu zobrazil mě 47gramu z 60... HELE STREJDA KLINT SE PROBUDIL ze zimního spánku ještě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 Clinte, doufám že to máš pojištěné, při transportu ti nešetrným převozem utrhli SPZku 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 A nojo, toho sem si v tom ajfru vůbec nevšiml Hned to budu reklamovat... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 Kokto mě všechno na noťasu funguje. S telefonem jsem spárovanej, to jsem teď odzkoušel. Ten SoundBar taky vidim, stejně jako ten telefon, mám ho vidět i v zařízení stejně jako tam je i ten telefon posranej, ale nikde nemůžu najít to tlačítko čím se zahájí párování jako to psal motosmen, nebo jakým způsobem dosáhnout spárování tak jako to dělá ten telefon. SoundBar má FW aktuální a žádné tlačítko na párování na něm není, tudíž se to musí nastavit někde z notebooku, ale to prostě za Boha nemůžu najít kde....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 Clint v tej kombinéze vypadá o 15let mladší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 Stringo budeš na dýchánku? Že bych vzal sebou ntb. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 Stringo, to nejsem já. To je nějakej amatér. To video je z loňského roku a teď už to auto nepotřebovali a tak jsem ho za pár korun koupil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 Stringo budeš na dýchánku? Že bych vzal sebou ntb. Teď ve čtvrtek nemůžu, středa-pátek musím být ve Škodovce v Plzni. Stejnak bych musel tahat ten soundbar, aby se to vyzkoušelo na něm... Dneska jsem aktualizoval FW BT v notebooku (teda alespoň myslím že to patřilo k BT - ať má Dell jakkoli dobrou podporu, tak ta značení ovladačů jsou opravdu úplně na nic, samá zkratka a samej kód)... tak o víkendu až budu doma to zase vyzkouším a uvidíme. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 Stringo, to nejsem já. To je nějakej amatér. To video je z loňského roku a teď už to auto nepotřebovali a tak jsem ho za pár korun koupil za pár korun prej, tenhle speciál bude i po konci sezóny stát pěknej majland Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 Čumim na forum a sežral sem kurva jablko i se samolepkou...to je nápad je lepit na jídlo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 (editace) stringo dell má od jakživa ještě s HP suprovou podporu, dokonce u win XP aktualizace driveru fungovala celkem dobře, ale já sem to nikomu nedoporučoval a už vůbec nepoužíval, protože s tím šlo krásně zablejt widle či je uplně shodit u konkurence. no jo klinte, to je ten zimní spánek na letišti. povídal sem o tobě, jak je těžký pracovat v jednotce na letišti, všichni se smáli Editováno: 31. Březen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 To se smáli tobě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky