kokta7 Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 já chci snowmana v tdičku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 já ho ještě neviděl na fotkach... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 (editace) Fajn, přeji Ti to a doufám, že mě pak jako slintajícího svezeš a popř. po tom co si tu hubu utřu mi půjčíš i svést abych si zatočil s tím placatým volantem. To víš my, ze sociální třídy můžeme jen tiše a nebo nahlas závidět. Jinak já makám jako šroub abych mohl dovalit 10. na ten sraz, jak že se jmenuje? Clintův sraz? Jinak poraďte zvažuji nákup plynových vzpěr pro kapotu, jeden kluk si všiml, že nejsou nikde k dostání na rapida, tak je navrhnul a začal vyrábět v malosérii, on má na tyhle věci firmu, tak že tomu rozumí. http://forum.skodahome.cz/topic/127673-vzpěry-kapoty-pro-rapida/?p=1899619 Editováno: 1. Květen 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 Jo je to dobrá věc... dělá na OII??? případně za kolik, ty milotec jsou drahý jak sviňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 na co tu vzpěru? jestli do motoru mrknu jednou za měsíc, víc není potřeba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 Nedolejváš vodu do ostřikovačů? Já pravidelně každých 14.dní dolejvám, takže mě by se to líbilo, ale na OII je třeba mít na obě strany a dávat 2000,- se mi nechce. Kdyby to někdo prodával za 1000kč obě tak ještě jo, ale víc ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 (editace) No Na O2 nedělá ale na OB jsem viděl http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/exterierove-doplnky/skoda-octavia-05-vzpera-predni-kapoty-ki-r-leva-id:10010.eshop pravda trochu dražší, ten kluk je má na Rapida za 1100 oba kusy což je super cena si myslím když na O3 tady stojí 1200 http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-iii/exterierove-doplnky/skoda-octavia-iii-vzpery-predni-kapoty-ki-r-2-ks-id:9626.eshop Editováno: 1. Květen 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 TO je přesně ono, nechápu proč 2ks na OIII stojí 1190kč a na OII jeden kus 999kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 No poptej se, jestli by neudělal i na OII, kdyby se vešel do těch 1200kč tak bych je hned vzal. A je jedno jestli černý nebo stříbrný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 Ok, písnu mu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 (editace) to si radši za ten litr udělám radost někde jinde, nekupujte to klucíí je to opravdu zbytečné Editováno: 1. Květen 2014, autor: Hurikan88 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 Tak zase špatné to není. máme to na služebním VW Caddy a je to dobrá vychytávka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 Je pravda ze dve vzpery jsou lepsi. Pancho to ma a super. Jinak kdyby byly cerne a dve tak bych nad tim premyslel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 TO je přesně ono, nechápu proč 2ks na OIII stojí 1190kč a na OII jeden kus 999kč Ten jedes kus staci,je to tak delane,mam to z OB a funguje skvele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 Ozi staci nalakovat a jedna staci,ja to chci take nalakovat ale do modre:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 Jj, jedna staci, ale nevypada tak pekne jak dve a lak by asi byl, drzak cervena, vzpera cerna a pak jeste par dalsich drobnosti... ale to az bude chut a cas a par penez navíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 jo dve lepsi ale myslim ze potom by to chtelo mene silne,uz takhle kdyz je teplo tak kapota jde docela rychle nahoru:)jinak dnes sem dal druhe vicko,tak doufam ze uz tam zustane nejakou dobu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 Jawny museji byt mene silne, ale bylo by to imagovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 tomu se říká profíci, :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 tak to je mazec teda,potom takoveho profika nekde potkej.ale podobne profiky znam z prace a kolikrat nechapu jak muzou nekam dojed:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 Tatra nezná bratra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 No potěš....to snad ani není možné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 ale je,jak rikam,bys koukal co kolikrat k nam prijede za profiky,priklad..ze solem ,velke jako avie,neni schopen couvnout rovne 20 metru, a to je nic co kolikrat dokazou predvest. prijede na mycku,zeptas se co to bude jaky program,on rekne umyt,ja- a jak jaky program, odpoved normalne, vodou, nebo odpoved ja nevim.a pritom po cel budove sou cedule jakej program a cena.A to fakt jen cast co rikaji:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 (editace) a musím se pochválit, stačí trošku optimalizovat zrychlování do červenýho a hned se dá dostat o 1-3 litry dolů se spotřebou https://www.spritmonitor.de/en/detail/626659.html Editováno: 1. Květen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 Jenže tobě tohle dlouho nevydrží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky