Pawouk Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 Ještě že tak. Ale ty kroupy zase nebyly tak velké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 Ja pro sichr dal pod pristresek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 (editace) No příští rok taky pořeším doma přístřešek. Tohle byla v práci moje lenost, viděl sem, že to přichází a mohl to dát pod střechu, ale říkal jsem si, no to bude jen prudkej liják.... Editováno: 2. Květen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 No jeste si tu cestu 10. asi rozmyslim k vam na vychod. Jeste z Rapida budu mit malej golfovej micek az to prijde. Kroupy mi narusi aerodynamiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 Jinak kdyz jsou kroupy jsem doma v pohotovosti s dekama v ruce. To je tak jedine co my zbyva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 to takhle nespíš a celou dobu hlídáš z okna auto v noci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 Já mu rozumím. To za chvilku přejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 Nn, spi v aute a ma deky v rukach 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 Já jsem koupil antikroupovou plachtu a použil jsem jí zatím jednou. A zrovna kroupy nespadly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 a kroupáci, od června začíná registrace na žamberk. tak se rozmyslete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 No jednou me to postihlo pri ceste, kroupy jako hovado, rany jak z dela a kde nic tu nic, nakonec zbyla s povdekem autobusova zastavka, to jsem mel jeste O1 a neverili by ste jak rychle jsem zaparkoval 3/4 auta do autobusovy zastavky. No kdyz nejsou deky jsem pripraven chranit vlastnim telem, akorad nevyhoda ze nosnost strechy je mensi jak mych 100 kg, hold trochu tezsi plachta proti kroupam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 (editace) Ideál je mít pojistku, já chytil kroupy na tuhle rok starou oktu a pojistka vše spravila, prohlubně vytáhli a je to jako nové Soused si dal protikroupovou plachtu na mergla a našel jí o dva baráky na plotě dál....a ještě mu plachta poškrábala lak, jak měl pod tím auto zaprášené. Editováno: 2. Květen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 To jo, pojistku mam, ale i to vytahovani neni ideal, kde co se musi rozebrat atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 No já měl jen kapotu přední, střecha obstála, asi jak pruží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 to je prdel. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 To jest co ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 jéééé, ještě to mam máš napsaný ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 Mno to nebylo na tenhle příspěvek, ale neměl jsem aktualizovanou stránku :-D Mělo to být na tohleto : a kroupáci, od června začíná registrace na žamberk. tak se rozmyslete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 (editace) http://www.octaviaclub.cz/clanky/6octavia-sraz-2014-termin-712.html Editováno: 2. Květen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 To neva, LaFerrari je pořádná mašina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 Pawouk neuvažuješ ? Červená jako červená ne ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 Jako pekny, ale auto o nicem, ani nevim kde bych s tim mohl jezdit. To Bugatti Veyron je vsestranejsi vuz.Tuhle byl o nem dokument v TV a narez. To auto se sklada ze tri kusu, spojeny to je nejakyma sroubama ze super materialu stejne jako ram uchyceni motoru co se dela rucne atd. Pneu vyvinute spec. pro Veyron, vydrzi jen 10tis km atd. atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 (editace) no jo, kabán dělal veyrona, tak seš z toho posranej ne? auto nic moc.. vždycky ital je lepší než cokoliv od koncernu... jak jezdit? třeba po okruhách? Editováno: 2. Květen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 Sraz začíná v pátek 29.4. odpoledne a skončí v neděli dopoledne 31.8. Hlavním dnem srazu bude sobota - 30.8.2014 .. Dlouhá to akce :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 jinak kdyby ses ptal tak pneu sada tuším 0,5 mega... když pojedeš po D1 400km/h. tak pneu vydrží tuším 15-20 minut po 3 výměně pneu se prý pneu mění, prej 1,4 mega no lepší jet sobotu a neděli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky