Clint Vloženo 18. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2014 To se ještě opraví a v bazaru to ani nepoznáš....(Bude to auto po staré dědovi, co ho opečovával v garáži) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Květen 2014 Sdílet Vloženo 18. Květen 2014 Abych se bál jet do Krušárny. http://policejnidenik.cz/foto-zena-se-chtela-otocit-na-r6-narazila-do-protijedouciho-bmw/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2014 Kolem toho jsem včera jel, ta musela bejt dobře blbá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Květen 2014 Sdílet Vloženo 18. Květen 2014 asi jako na D1, jak jel v protisměru, totální demence... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2014 Ten nebyl blbej, byl buď sfetovanej, nebo to chtěl někam prásknout záměrně....měl si vybrat nějakej strom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Květen 2014 Sdílet Vloženo 18. Květen 2014 Twl, to je kráááva. Ad bouračka toho Supa - jedno dítě z jeho posádky zemřelo. Na tom samém místě už bylo několik smrtelných nehod (většinou čelní crash), znám to tam a nechápu, co tam ty lidi dělají... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Květen 2014 Sdílet Vloženo 18. Květen 2014 Teď jsem se vrátil z procházky. Evropská od Diplomatu na kulaťák. 8 aut jízda po kolejích a ještě protisměrných. 2 pitomci si na kolejích zastavili a přehazovali věci z kufru do kufru. Když přijela tram tak se divili a ještě měli keci. Poté přejeli na protisměrné koleje a skokem na silnici odbočili do protisměrné ulice. Asi začnu chlastat a fetovat, abych přežil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Květen 2014 Sdílet Vloženo 18. Květen 2014 a mě se furt někdo diví, že se bojím řídit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2014 No ty rozhodně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Květen 2014 Sdílet Vloženo 18. Květen 2014 Teď jsem se vrátil z procházky. Evropská od Diplomatu na kulaťák. 8 aut jízda po kolejích a ještě protisměrných. 2 pitomci si na kolejích zastavili a přehazovali věci z kufru do kufru. Když přijela tram tak se divili a ještě měli keci. Poté přejeli na protisměrné koleje a skokem na silnici odbočili do protisměrné ulice. Asi začnu chlastat a fetovat, abych přežil. Občas tam čekám na autobus, a viděl jsem tam také pár exotů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Květen 2014 Sdílet Vloženo 18. Květen 2014 Autobus! Co to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Květen 2014 Sdílet Vloženo 18. Květen 2014 To je taková velikánská Octavie ..nic podobné Rapidu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Květen 2014 Sdílet Vloženo 18. Květen 2014 Jo, tak něco - má to volant, čtyři kola a turbo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Květen 2014 Sdílet Vloženo 18. Květen 2014 :D:D:D Abych nekecal zrovna v patek jsem jel 10km z piva domu autobusem. Na pivo sice autem ale zpet asi po 3 letech opet busem. Hold manzelka uz nemuze fungovat na zavolani popr. jit na pivo se mnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Květen 2014 Sdílet Vloženo 19. Květen 2014 (editace) Klinte ses dnes na letišti.Ze tam budu čekat na jednoho pitomce z německá s cedulkou aby. Si me našel lampa letí letadlem, místo toho aby jel autem a vyjde mu to uplně na stejno... Editováno: 19. Květen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2014 Nene, dnes už ne, měl jsem noční Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Květen 2014 Sdílet Vloženo 19. Květen 2014 (editace) Dnes telefonát ze servisu: Škodovka nemá vodní pumpu a dostupnost neznámá. Tak jsem jim řekl, že jim ji dovezu z prvního krámu. Prý budou Škodovku bombardovat a kdyžtak se ozvou. Editováno: 19. Květen 2014, autor: motosman 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Květen 2014 Sdílet Vloženo 19. Květen 2014 Klint říkal ze SOU všechny díly dostupný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Květen 2014 Sdílet Vloženo 19. Květen 2014 (editace) ASI PROTOŽE JE PO NICH VYSOKÁ POPTÁVKA (kvalitní originální díl z výroby) A LODĚ S ČÍNY TO NESTÍHAJÍ VOZIT. Jasně Motosmane dovez jim ho a ještě ušetříš. Editováno: 19. Květen 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Květen 2014 Sdílet Vloženo 19. Květen 2014 Jinak zase je pravda, že ze zákona mají na vyřízení reklamace 1 měsíc, to pro některé hnidopichy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2014 (editace) K.O.Octa aby si nerejpnul.....tady možná čekáš na pumpu, ale u Hjundéééé si počkáš i na blbej olejovej filtr.... Dneska jsem konečně viděl v reálu tu bílou moon metalízu na oktávce, pěkně na sluníčku.... Jestli čekáte, že se začnu rozplývat chválou, tak to ani náhodou Když jsem se k autu blížil, myslel jsem ,že je to obyčejná tuctová bílá. Působila tmavším dojmem (jako by špinavějším). Když jsem přišel s prodejcem k autu, tak po opravdu nejbižším prozkoumání jsem si všiml, že se jedná o metalízu, ale to jsem na to koukal z půl metru. Z větší vzdálenosti je tuctovka, možná i horší než obyčejná zářivá Candy či Laser. Shodli jsme se s prodejcem, že tuhle bílou bychom tedy nechtěli Editováno: 19. Květen 2014, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Květen 2014 Sdílet Vloženo 19. Květen 2014 tys psal že je vše skladem to sem viděl, jak potahy na moji koktu posílali 2 měsíce ale jo souhlasím, není problém díl koupit z cc dílu atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 Dobré ráno Vietname! Slunce svítí, venku je krásně a teplo a tady ještě nikdo nic nenapsal! Kde všichni jste? Já se chystám akorát na sekání trávy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Květen 2014 Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 a máš benzínovou sekačku nebo dieselovou, a musíš mít s pojezdem aby sis nevzpotil svoji sexy plešku, s kterou naháníš čubinky. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Květen 2014 Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 Clint má ruční, půjčenou od smrtky, je s ní kamarád, proto jezdí, tak jak jezdí, nemusí se bát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky