Clint Vloženo 20. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 Když píšu, že se chystám na sekání trávy, to ještě neznamená, že ji sekám já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Květen 2014 Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 auto pro clinta a nemusíš řešit měkčené nebo neměkčené plasty u výplní dveří atd. http://www.novinky.cz/auto/336695-levne-auto-pro-afriku-sveze-osm-lidi-je-mensi-nez-fabia.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Květen 2014 Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 Tak jsem právě dopajcoval káru želvím voskem. A koukám, že je tady zase veselo. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Květen 2014 Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 To už spíš se podívejte na tohle: http://www.novinky.cz/auto/336759-jak-se-vyrabi-octavie-od-lisovani-plechu-po-prvni-jizdu.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Květen 2014 Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 Jestli pak má motosman už to čerpadlo, asi se nad ním slituji a objednám mu v práci vodní čerpadlo do vrtu, sice ho bude muset vozit v kufru, ale zase mu to uchladí úplně všechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Květen 2014 Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 Na želvu se taky chystám, ale nemít 3h prac. dobu jako Pawouk, tak že u mě připadají v úvahu pouze víkendy a to nesmí pršet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Květen 2014 Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 (editace) pawouku napiš to na OC do detailing skupiny, tě všichni vyflamují no už mě přišel taky tvrdej vosk, ale musím si jít do stavebnin zakoupit mikrovlákna, maj je tam za hubičku a spotřeba je velká i na sedačky a udělám to asi v pátek, aby ty vrstvy mohli přes víkend pořádně zaschnouti.aktuální stav je milion much na nárazníku Editováno: 20. Květen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Květen 2014 Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 Na mouchy Ti stačí flexa s brusným kotoučem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Květen 2014 Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 Opět telefon z mého oblíbeného servisu: pumpa dorazila, máme jí vyměnit? Říkám, no jistě, když teče. Takže ve čtvrtek by mělo být hotovo. :'> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Květen 2014 Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 no já sem objednával díly na scouta, 9000kč je tam hned zadní kotouče a desky od bremba, haldex olej a filtr, diferák olej, chladící kapalina, filtry, shell olej, lišty stěrače. kdybych to koupil z autorizáku tak i se slevou by to vyšlo dráááž cca o 4000, peklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Květen 2014 Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 Motosmane, furt se ptá jako by ho trápilo svědomí. Buď ví, že je to drahé jako prase, nebo ví, že ta původní pumpa je ok a jen i věší bulíky na nos a nebo ti naúčtují už tak to co ti neudělali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Květen 2014 Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 kokto mi povídej, ted budu řešit přední brzdy u Rencka (ve 30tis po 3,5 letech) kotouče + destičky, kotouče jak se s tím málo teď jezdí úplně v prdeli, destičky přidřený a přepálený že se rozpadají odlepují od té ocelové destičky. V autorizáku ( při reklamaci něčeho jiného) si řekli cenu, že jsem dostal srdeční nevolnost. Tak udělá známej co má servis za 2500 tis i s prací (matroš za nákupku). Jinak uložení převodovky je mým osudem, jak jsem to řešil půl roku s Rapidem tak nyní u Nathálky zjistili špatné uložení převodovky a že se opírala o kastli při zatáčení do prava a dělalo to divné pazvuky, vada už z výroby, na kterou přišli až teď po 3,5 letech, hold servisy všude stejné. No každopádně zlatá prodloužená záruka 4 letá. Tu ovšem u Rapidu nemám (u Škody to přeci nebudeš potřebovat jsem si kdysi říkal) a zatím co s Rapidem už jsem řešil za 1,5 roku reklamací x tak s Nathálkou celkem 2 za 3,5 roku. Hold kvalita s pipinou ve znaku. :kol-98: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Květen 2014 Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 pawouku napiš to na OC do detailing skupiny, tě všichni vyflamují To jsou postižení pošuci. Nejsem magor, abych dva dny leštil kapotu a vysypal majlant za nějaký sajrajty na leštění auta, na to ta želva úplně stačí - mě to vydrží rok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 Jojo, taky pajcuju želvou s teflonem a Ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Květen 2014 Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 pošuci to sou no neříkám že je želva špatná, ale oproti tvrdymu vosku od doda to je jebka poznávám to i na šamponech atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Květen 2014 Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 Asi se zeptám na Shellce co používají za chemii v myčce pro obnovení laku a perfektní lesk. Petrrr: ta pumpa je Ok. Poslední měsíc a něco jsem dolil 1,5 lt. kapaliny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 Tak sem to dneska taky přeblejsknul želvou Zase si řikám, že příští auto bude zase stříbrné, lepší barva prostě neexistuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Květen 2014 Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 (editace) želvou ježiši majra takovej hřích Editováno: 20. Květen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 Jojo, želva je luxusní. Pak sem to vyleštil sousedovic čoklem a auto se blejská na 5 kilometrů.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 (editace) Můžete mi sem hodit odkazy co používáte a jak se to dělá? já auto jenom meju šampónama a potom na to nastříkám nějakej vosk za mokra, kterej se jenom rozetře hadrem (myslím že to je od Sonaxu)... ale když mi někdo nastíníte, co a jak děláte a čím, tak bych zkusil něco lepšího, ačkoli té mojí vybledlé oprýskané chudince už asi nic moc nepomůže Editováno: 21. Květen 2014, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 Jo, to ti musí poradit kokta, my s Clintem nejsme kompetentní, páč želva je out. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 (editace) No já používám roky jenom tohle: (s teflonem) Nanáší se po umytí auta na mokrý hadr, nechá zaschnout, vytvoří film. Pak se to jednoduše rozleští. Nepřesychá to a skvěle se rozlešťuje. Nejsem blázen, abych to voskoval tvrdým voskem, to sem zkoušel jednou a nechal sem na tom pazoury. Editováno: 21. Květen 2014, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 Včera sem voskoval a pazoury furt mam , nic hroznyho a výsledek great Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 Ty si řikal, že používáš nějakej lyžařskej vosk, to nahřejváš taky tou žehličkou? Jakou barvu používáš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 (editace) No já používám roky jenom tohle: (s teflonem) TW_Ptfe_1.jpg Nanáší se po umytí auta na mokrý hadr, nechá zaschnout, vytvoří film. Pak se to jednoduše rozleští. Nepřesychá to a skvěle se rozlešťuje. Nejsem blázen, abych to voskoval tvrdým voskem, to sem zkoušel jednou a nechal sem na tom pazoury. To vypadá dobře :-) Takže umeju auto, vysuším, namočím hadr, kydnu na to ten vosk a nanášim. necham zaschnout a rozleštim třeba el.leštičkou? Editováno: 21. Květen 2014, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky