Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Ale tak chlapci si pak kazdy povinne zajrabal, takze respekt = respekt + 10; a jsou zase v cajku :)

hele chlapci, nechcete někdo vyměnit přední sklo .. já mám to kretensky sun safe glass a nejde mě antiradar, jenom na skle budete mít moje vinko :D

Tak si tam udělej dírku pro ten antiradar. :D   Máš jezdit tak, abys ho nepotřeboval. :p

taky dobrej nápad :D

ale já sem hračička a rád si poslechnu u vás v monitorovacím městě Praha, kamera na červenou a usekové měření :D   a já jezdím pěkně..

jinak minulej rok v červnu mě chytli na trase 100metru za pásy, to se resetuje po roce ne?

Jo, za to byly tři body a ty se ti smažou: "Pokud se řidič od uložení poslední sankce za bodovaný delikt nedopustil jednání zařazeného do bodového hodnocení po dobu 12 po sobě jdoucích kalendářních měsíců – v tom případě se odečtou 4 body z celkového počtu dosažených bodů".

jj :)

:D :D

10291832_325215144298613_630672757217569

• Autor

Kua, kde udeřily? :D  Já jsem vás varoval, nic mi nevyčítejte :D

Upraveno od Clint

• Autor

Byly v Ruzyni? Já byl v inkriminovanou dobu na Zličíně a přes Ruzyň jsem jel. Akorát to začínalo, takže jsem déšť chytil u Kladna....Tam nic, jen pršelo. Podle velikosti tak 1cm tipuji, takže to autu nevadí....

Upraveno od Clint

Clinte varoval ale uz podle tebe od 14h a tady zaclo poprchavat az ted, tak nevim. Presna letistni meteo predpoved.

• Autor

Hmmm, nějak se jim to opozdilo :) Ale to mi nevadilo, naopak, dopoledne jsem jezdil na téhle mašince:

post-32269-0-99864900-1400869105_thumb.j

Upraveno od Clint

Byly v Ruzyni? Já byl v inkriminovanou dobu na Zličíně a přes Ruzyň jsem jel. Akorát to začínalo, takže jsem déšť chytil u Kladna....Tam nic, jen pršelo. Podle velikosti tak 1cm tipuji, takže to autu nevadí....

Jo, byly.

clinte ty uz chodis na predvadecky i na motorky jo? Co jeste zemedelske stroje, stavebni stroje a v praci letadla ?

• Autor

Pawouk: No říkáš to nějak smutně, jako kdyby ti zrušily auto :D

Upraveno od Clint

Jako já? Kdepak, auto je v garáži (teda doufám). :kol-28:

• Autor

Nojo, už sem rozšířil pole své úchylky i na motorky :D :D  Nejhorší je zbavit se pak těch prodavačů následně, pač mi všichni volají, kdy už jí koupím :D

Jako zátah to mělo fantastickej, auta se nečapou, ale je to jen motorka. Žádné návaly euforie se nekonaly. Furt z toho člověk může spadnout a po hodině mě bolela prdel :)

Upraveno od Clint

Jo Clint, známý to fetišista - obráží salony a nikdy nic nekoupí. :kol-48:

• Autor

Ale jo, tentokrát sem jim nechal dvě stovky za benzín ;)

Tak dnes u známého v servisu jsem viděl novou spojku na O2 RS Sachs, pěkná = 30tis k. No neber RS, to je zadarmo.

no seriovy převodovky sou peeeeklo.... ideálně mít peníze tak tam vyměnit díly :(

tohle by se mě hodilo:

http://www.carsvibe.com/photo-zf-racing-clutch-disk-1698.html

http://www.carsvibe.com/photo-zf-racing-single-mass-flywheel-1700.html

třeba i svíčky:)

http://www.carsvibe.com/photo-ngk-iridium-sparkplugs-for-1-8tsi-engine-1682.html

tohle by se hodilo pavlíkovi, náš haldexáááář :D  Haldex Performance Controller:

http://www.carsvibe.com/photo-skoda-octavia-scout-1-8tsi-4x4-2009-haldex-controller-380.html

Upraveno od kokta7

Hezký. Ale mám nejraději sériová auta v kterých jsou ukryta luxusní vychytávky. Samozřejmě i výkon. :-)

Smutné je, že i se slabším autem utahám i ty výkonější.

Co stoji ty svicky? Popr. co stoji ns 1,2 TSI? At se pobavim. Kde je Pawouk?

No a ta cena svicek dle etky? Dekuji :D

Proto jsem Te volal. :D

Upraveno od Petrrr

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.