Pawouk Vloženo 23. Květen 2014 Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 To bych se pos.... http://www.ecoprodukt.sk/novinky-a-spravy/zaujimavosti/satelity-objavuju-miliony-novych-aut-ktore-sa-nikdy-nepredaju.html Klídek, to je zase nějaká propaganda. Ono ne všemu, co se píše po netu, se dá věřit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 23. Květen 2014 Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 Ale tak chlapci si pak kazdy povinne zajrabal, takze respekt = respekt + 10; a jsou zase v cajku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Květen 2014 Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 hele chlapci, nechcete někdo vyměnit přední sklo .. já mám to kretensky sun safe glass a nejde mě antiradar, jenom na skle budete mít moje vinko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Květen 2014 Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 Tak si tam udělej dírku pro ten antiradar. Máš jezdit tak, abys ho nepotřeboval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Květen 2014 Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 taky dobrej nápad ale já sem hračička a rád si poslechnu u vás v monitorovacím městě Praha, kamera na červenou a usekové měření a já jezdím pěkně.. jinak minulej rok v červnu mě chytli na trase 100metru za pásy, to se resetuje po roce ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Květen 2014 Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 Jo, za to byly tři body a ty se ti smažou: "Pokud se řidič od uložení poslední sankce za bodovaný delikt nedopustil jednání zařazeného do bodového hodnocení po dobu 12 po sobě jdoucích kalendářních měsíců – v tom případě se odečtou 4 body z celkového počtu dosažených bodů". 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Květen 2014 Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 jj :D 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 (editace) Kua, kde udeřily? Já jsem vás varoval, nic mi nevyčítejte Editováno: 23. Květen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Květen 2014 Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 Třeba v Ruzyni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 (editace) Byly v Ruzyni? Já byl v inkriminovanou dobu na Zličíně a přes Ruzyň jsem jel. Akorát to začínalo, takže jsem déšť chytil u Kladna....Tam nic, jen pršelo. Podle velikosti tak 1cm tipuji, takže to autu nevadí.... Editováno: 23. Květen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Květen 2014 Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 Clinte varoval ale uz podle tebe od 14h a tady zaclo poprchavat az ted, tak nevim. Presna letistni meteo predpoved. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 (editace) Hmmm, nějak se jim to opozdilo Ale to mi nevadilo, naopak, dopoledne jsem jezdil na téhle mašince: Editováno: 23. Květen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Květen 2014 Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 Byly v Ruzyni? Já byl v inkriminovanou dobu na Zličíně a přes Ruzyň jsem jel. Akorát to začínalo, takže jsem déšť chytil u Kladna....Tam nic, jen pršelo. Podle velikosti tak 1cm tipuji, takže to autu nevadí.... Jo, byly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Květen 2014 Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 clinte ty uz chodis na predvadecky i na motorky jo? Co jeste zemedelske stroje, stavebni stroje a v praci letadla ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 (editace) Pawouk: No říkáš to nějak smutně, jako kdyby ti zrušily auto Editováno: 23. Květen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Květen 2014 Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 Jako já? Kdepak, auto je v garáži (teda doufám). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 (editace) Nojo, už sem rozšířil pole své úchylky i na motorky :D Nejhorší je zbavit se pak těch prodavačů následně, pač mi všichni volají, kdy už jí koupím Jako zátah to mělo fantastickej, auta se nečapou, ale je to jen motorka. Žádné návaly euforie se nekonaly. Furt z toho člověk může spadnout a po hodině mě bolela prdel Editováno: 23. Květen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Květen 2014 Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 Jo Clint, známý to fetišista - obráží salony a nikdy nic nekoupí. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 Ale jo, tentokrát sem jim nechal dvě stovky za benzín 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Květen 2014 Sdílet Vloženo 24. Květen 2014 Tak dnes u známého v servisu jsem viděl novou spojku na O2 RS Sachs, pěkná = 30tis k. No neber RS, to je zadarmo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Květen 2014 Sdílet Vloženo 24. Květen 2014 (editace) no seriovy převodovky sou peeeeklo.... ideálně mít peníze tak tam vyměnit díly tohle by se mě hodilo: http://www.carsvibe.com/photo-zf-racing-clutch-disk-1698.html http://www.carsvibe.com/photo-zf-racing-single-mass-flywheel-1700.html třeba i svíčky:) http://www.carsvibe.com/photo-ngk-iridium-sparkplugs-for-1-8tsi-engine-1682.html tohle by se hodilo pavlíkovi, náš haldexáááář Haldex Performance Controller: http://www.carsvibe.com/photo-skoda-octavia-scout-1-8tsi-4x4-2009-haldex-controller-380.html Editováno: 24. Květen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 24. Květen 2014 Sdílet Vloženo 24. Květen 2014 Hezký. Ale mám nejraději sériová auta v kterých jsou ukryta luxusní vychytávky. Samozřejmě i výkon. :-) Smutné je, že i se slabším autem utahám i ty výkonější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Květen 2014 Sdílet Vloženo 24. Květen 2014 Co stoji ty svicky? Popr. co stoji ns 1,2 TSI? At se pobavim. Kde je Pawouk? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Květen 2014 Sdílet Vloženo 24. Květen 2014 Já jsem zde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Květen 2014 Sdílet Vloženo 24. Květen 2014 (editace) No a ta cena svicek dle etky? Dekuji Proto jsem Te volal. Editováno: 24. Květen 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky