Petrrr Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 Myslím si, že čištění brzd není jen o vyfoukání kompresorem. Čistí se tam ty vodítka destiček a mažou tím sráčem. Tedy brzd. třmen by měl jít dolu. Jinak Motosmane, tak si mě vylekal, že mám jít za 3tis km taky na servisku tak jsem na pochybách jestli se na to nevyprdnu, na infarkt jsem ještě mladý. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 JUPÍÍÍÍÍÍ - PRÁVĚ JSEM SE STAL "MISTR FÓRA". Večer doma bochnu šampáňo. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 (editace) nemůžu si pomoct, ale už sem 2x měnil olej na svém 1.8 TSI a na horní rysku sem potřeboval 4,7 litru a ne 5 litru!!! Ozákovi tam lili taky 4,7 litru.... olej za 3000kč(sory za to mám 16 litru castrolu 5W-40 ) definekční sprej, to nemaj ozon nebo co? sory ale kupoval sem ho minule za 350 od valea. sufitka za 20kč, hm lidovka aha, za 100kč vyndání sufitky u SPZ? to se s tím mordoval 10 minut? a nesmíte se nechat okrádat, minule sem jim řekl že koupím origoš za tyhle prachy na supa, tak mě to dali za stejný prachy... Editováno: 27. Květen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 Když vidim ty prachy za 90tis garančku Motosmana, tak si snad stočim tachák na 60 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 pockej az budes mit trojkove rs:)to s nim ani radsi jezdit nebudes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 http://policejnidenik.cz/foto-na-frekventovanou-silnici-i36-se-zamerili-policiste-situaci-ze-vzduchu-monitoroval-vrtulnik/ panebože to byl pirát, na omezení 70km/h jel 99km/h, ho měli zavřít! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 JJ. doma to hodí na polystereny, vytáhne to jen v neděli na cestu do kostela a do práce bude jezdit s manželky Fábkou. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 postaví garááž s kotlem na uhlí,aby rsu nebyla zima Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 Kokto, to Clint to má dobré, na to on má sokolí oko, resp. jestřábí a ten mu monitoruje taky situaci ze vzduchu, jestli tam je policejní vrtulník a nebo na zemi Passat. Když chce Clint vyjed, pustí ho o 5 min. dříve a pak vyráží. Hold výhoda a to mu za ten monitoring stačí 1 myš a kočka denně. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 Já už přestávám dobře spát v pomyšlení, že 90tis. prohlídka mě čeká příští mesíc.... čeká mě výměna svící a ještě ty brzdy prokleté (ovšem ty koupim jinde) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 (editace) Přesně tak, vypustím jestřába a policajti jsou na mě krátký. Jestřáb je speciálně vycvičenej na policejní helikoptéry, ucpává jim chlupama z myší pitotky a sere na kameru Celou cestu prolítne přede mnou a podává hlášení. Dvojité hlasité písknutí znamená Passat na dálnici a trojité hlídku v obci Editováno: 27. Květen 2014, autor: Clint 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 (editace) Jenže policajti o mém vyzvědačském jestřábu už taky vědí a dávají si na něj pozor, mají své strategické hlídky, které se ho snaží zachytit.... No a takhle se jetřáb tváří, když zahlídne policajta: Editováno: 27. Květen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 Ještě bych doplnil, že některé věci , které udělali, ani nejsou fakturovány. Takže bych to viděl nula od nuly pojde. Napínák se mi zdál OK, koukal jsem na něj jen letmo, bo nebyl čas. Takže pánové šetřit, šetřit a šetřit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 (editace) já budu měnit těsně před ukončením záruky(11/2016) kilometrově mě to vyjde tak akorát si myslím na ten limit 120 000km. svíce vyměnit při cca 55000km, palivák již příště Editováno: 27. Květen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 už vím proč to cc díly popletli. Castrol 5W-40 má kod 990 000 046 a olej převodovy/diferák 999 000 046.. to jsou matlalové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 Na palivák prdim, prej není potřeba u benzínu ho nějak měnit. Vzducháč sem měnil minule, svíce byly dobré v 75tis, ale asi by je to v devadesátce už chtělo (jsou i předepsány) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 Clinte:zrovna o víkendu jsem toho tvého jestřába potkal,pracoval v převleku za racka a chtěl mi těma chlupama zacpat čelní sklo,asi si mě spletl s policajtama. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 jj, na palivák mě u Klokočky tvrdili, že se jim na benzínu ještě nestalo, aby byl nějak zasviněnej, na rozdíl od dieselů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 (editace) klinte palivák ti vymění při 90000km a zasírá se slušně. a prej si koupíš passat v TDI bi-turbo 4 válec místo O3 RS pawouku si viděl fotky od P2P na oc klubu ne? jak byl zasviněnej Editováno: 27. Květen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 To je právě paradox - já jim dával možnost vydělat a oni mi to rozmlouvají. Nicméně v 90 tkm ho nechám vyměnit, ať si říkají co chtějí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 (editace) no jo, to jako mě rozmlouvali 5W-40 olej, co sem si to dovezl že longlife je lepší :D ukázal sem jim origoš obal, značku kastrol (hologram) a fakturu a byl klid. na LCD panelu, na záruku se nesmí nosit vlastní olej :D Editováno: 27. Květen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 Tak co ty brzdy? Brembo, nebo Cimermann? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 nějaky vjetnamsky brembáky, můžu ti je dyžtak nafotit strejdo Jíříku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 Já pevně doufám, že to nejsou vietnamské brembáky synovče Ale potřebuju to udělat, už to fakt pekelně hučí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 Italia či co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky