Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

Na Rapidu 1,2 TSI máš tenhle, ale prodává se to bohužel jenom jako celek i s motorem.... :kol-48:

post-32269-0-17616800-1401615739_thumb.j

:D
  • Autor

:smich:  :kol-135:

• Autor

Dneska už nemůže člověk věřit ničemu, je vidět, že co mu neřeknou, tak neví :D :D  Měl by si asi nejdřív o autech vůbec něco přečíst....Kdyby mu řekli, že je to novej Tiguán, tak nás o tom bude přesvědčovat.

Upraveno od Clint

To v praci  pracujem furt  s chybným materialem:) 

Upraveno od PANCHO

Tak dnes lesteni manzelky auto vcetne myti motoru a jsem hotovej. Hold nemam dodo jako kokta a pak bych to mel jako on za 10 min. Cemuz neverim. Jinak na motory doporucuji z Auto kelly Carlan - prumyslovy cistis a odmastovac motoru. Je to klasicky v pumpicce a clovek si to naredi dle potreby s vodou je to koncentrat.Jsem to naredil na nejvyssi pomer 1:1 nastrikal na motor a kapotu zevnitr za chvili splach proudem vody a motor jako novej. az jsem se lekl jak prokoukl, jako novej. Bez smudlani atd. a za relativne par korun.

Jako něco pro Clinta jo?

Já nepospíchám páč jsem vůl nechal běžet kameru v autě celý víkend, včetně plašičky kun. No a dnes ráno přijdu k autu chci nastartovat a prd. Tak jsem narychlo vyndal baterku a vezl do práce do servisu nabít, bude se nabíjet 24h. No a při spěchu jsem si ulomil držák té rampy na baterce co jsou v ní ty další pojistky atd. Tak jsem naplej co to stojí, i když to tam bude držet i bez té packy určitě.

• Autor

Kokta: Prosim tě, to jsi zase objevil Ameriku, tahle havárka je skoro 15 let stará záležitost, ty fotky jsem viděl ještě jako malej :kol-46:

Předjíždění....no v tom to přece vůbec není. Když byl kokot a předjížděl a neviděl, tak dobře mu tak.

Něco pro Clinta, aneb co mě budou stát nové brzdy?

http://economy.prerost-svorc.cz/

Kalkulátor mají i ostatní servisy.

Mladší vozy mají samozřejmě přirážku.

Upraveno od motosman

CENY PRO STARŠÍ VOZY, TO JSEM SE NASMÁL.

• Autor

Jak píšou, nad 6 let, já mám tříleté....:(

jj, presne tak, ale teoreticky po domluve se servisem to lze aplikovat i na tebe - nicmene dily jsou mene kvalitni - uz o tom kdysy psali ve skoda magazinu, nejde o stejne komponenty, lepsi je tedy pouzit po 4 letech sekovou knizku, kde si zajistis aspon nejakou slevu a nebo pak vlastni komponenty

• Autor

Já stejně koupim teď ty Cimmermanny kotouče a desky....

Hele co svíce? Bosch nebo NGK?

no  take potrebuji nove svicky:) ale nevim jestli tam ma dat nejake lepsi

• Autor

Nojo, jenže já teď nemám na vyhazování, samé placení a nevím co dřív. Nejsem hrabě Von Motostein ;)

Njn. Razítko ze Škodovky není zadarmo.

Motosman by mohl vypravet o zaplacenych razitkach.

To máte servis, karoserie, mobilita a nakonec 2x na fakturu. :-)

já se autorizáku přímo bojím!  do neautorizáku vždy jdu s radostí a chutí :)

• Autor

Já vím, jak jsi vyprávěl, že míváš často zlé sny, kdy se ti zjevují servisáci z autorizáku a ukazujou ti statisícové faktury ;) 

spíš oni mají ze mě zlý sny se sedačkama, když já vyhral  :)

a musím říkat: KONCERN DĚLÁ NEJLEPŠÍ KŘESLA DO AUT!

já nemím nikdy žiadnu reklamaciu!!! já byt 100% spokojen, nejlepší auta.

Upraveno od kokta7

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.
Výškové práce po celé ČR – rychle, bezpečně, bez lešení! Nátěry, čištění, opravy, kácení stromů a další služby.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.