Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Já jezdím v levém jen a pouze :)  Jezdím tacho 150, výjimečně 200 :D   Nicméně i tak rychlejším uhejbám, nejsem magor. I za cenu mého zrychlení či zpomalení za autem v pravém. Dneska se mi to potvrdilo, jak je to užitečné. V pravém bych stále přejížděl sem a tam a je to nebezpečnější, než jet stále v levém průběžně.

Jak píše K.O.okta, že 1,4 a 1,6 jsou super motory, ano jsou dobré, takové držáky, ale hovno jedou a musej se točit. To už je prostě v dnešní době out....

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Vloženo (editace)

proč by byly out? ten víkon plno lidem stačí a jede to slušně pokud seš řidič-.  a radši než jezdit ve zkurveném tDI.

to je jako dkybys řekl že V12 6.3 je out

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

Je to out, dneska lidi chtějí přeplňované motory a levné motory, které jedou, proto šáhnou raději po 1,2 TSI, nebo 1,6 TDI (ty navíc i málo žerou).

Vloženo (editace)

již 8tis/km jezdím jen v levém :kol-28:

Jsi můj člověk, jedinej rozdíl mezi námi je ten, že ty máš RS-o a já ještě ne :D

Zajimavé, že jak jedu oktávkou, nemám problémy s tím, že by mi na dálnici někdo levej blokoval a neuhnul. Samozřejmě vyjímka se najde. Ale když jedu manželky fábkou v levém, uhne mi málo kdo....

Vloženo

ja nevim, ale radsi nez 1.4 nebo 1.6 MPI bych volil bud stare poctive 1.9 TDI PD nebo pak 2.0 TDI CR naprosto vklidu...

nemam problem ani s TSI, ten motor se mi jako takovej libi...

a k levemu pruhu se snad ani nevyjadruju, lidi co jedou jen levej (nepocitam D1, kde to chapu) tak by meli byt pokutovani, protoze 90% z nich se neuhne vcas. stejne jako bych pokutoval na triproudove dalnici za jizdu v prostredim pruhu (nemyslim pokud tam je jen stoupaci pruh), protoze pak je nejrychlejsi pravej a cloveka to nuti podjizdet...

• Pozitivní 2
Vloženo (editace)

No já tohle vím, jak je to nepříjemné, tak k těmto lidem nepatřím a poctivě uhejbám včas. ;) (ono stejně moc lidí rychleji nejezdí, tak není komu). Ozi, nejsem blázen, abych stále přejížděl z pruhu do pruhu....to bych si připadal jak v počítačové hře....

Vloženo

pokud jede ten clovek tak nejak rozumne, tak je to bez problemu, ale pokud to je trouba, ktery jen zdrzuje tak mi to hooodne vadi - nemluve o obcasnych rychlostech a potencialnim nebezpci jinak :(

a u trech pruhu tam neni co resit, levej ma bejt proste prazdnej az na vyjimecny stav...

Vloženo

V praxi ovšem tři pruhy vypadají tak, že  v pravém se drkotají kamióny, v prostředním jsou kamióny, co předjíždějí pomalé kamióny a v levém osobáky :)

Vloženo

Břeclav-Brno-Břeclav-jen v levém,vypláznul jsem love za dálniční,tak nevím proč bych si ničil auto a nervy v tom pravopruhém tankodromu.

Kokto:ty ty šepotavé TDI vyloženě nenávidíš, až mám pocit, že tě nějaký diesel v pubertě šikanoval:-)

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

Je to out, dneska lidi chtějí přeplňované motory a levné motory, které jedou, proto šáhnou raději po 1,2 TSI, nebo 1,6 TDI (ty navíc i málo žerou).

Sice malo žerou,ale o to více se serou..... ;)

Jinak je to moc smutne když člověk vyvali nekřestanske prachy za známku a ještě musí jezdit v levém aby si v pravém nerozbil auto...

Editováno: , autor: bitttpower
Vloženo

To bylo mysleno ve filmu, film je vzdy fikce i kdyz na zaklade pravdivych skutecnosti. Pokud by slo napr. o momentalni vrazdeni na Ukrajine, pak bys mel pravdu, ze by to zrovna nebylo vhodne. To muj pohled.

Vloženo

To souhlas, zase jednou povedeny cesky film. Ac jsem jej nevidel cely v kuse ale jen utrzkovite. Jmena zen Lidice po celem svete jsem treba nevedel a byla to pro me nova informace.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...