Clint Vloženo 13. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2014 Já vůbec netuším, jestli dělali něco na hangáru na letišti, fakt nevím. Už se mi to tam stalo před cca 5ti lety na jiném autě a tenkrát mě z toho taky mále ranilo....Bohužel sem na to zapomněl a te´d párkrát zaparkoval na tom kritickém místě na parkovišti. Ale už si stěžovalo tenkrát víc lidí, ale nezjistilo se nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 13. Červen 2014 Sdílet Vloženo 13. Červen 2014 ale tak se snad vi jestli se neco delalo s barvou ne,je to letiste prece,tam si nikdo nemuze delat co chce,a kamery. Nebo to dela nejakej debil schvalne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Červen 2014 Sdílet Vloženo 13. Červen 2014 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Červen 2014 Sdílet Vloženo 13. Červen 2014 To chce zavolat kriminalku Llas Vegas udelaji rozbor a DNA barvy a hned budou vedet od kud vitr fouka resp. barva fouka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 13. Červen 2014 Sdílet Vloženo 13. Červen 2014 Kokta:to muselo bolet jak sviňa:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2014 Tak hoši dobré ráno, nebojte se nic a chystejte se na Českomoravský sraz, sraz je ve 12.00 hodin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Červen 2014 Sdílet Vloženo 14. Červen 2014 Nazdárek, přes Vysočinu se přehnala dešťová přeháňka a pokračuje směrem na Brno, D1 je tam tudíž mokrá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2014 Než tam pojedu, bude suchá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Červen 2014 Sdílet Vloženo 14. Červen 2014 Krkonoše - déšť 11ºC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2014 (editace) Tak zase doma, krásnej vejletíček to byl....s Motosmanem a Panchem jsme se pořádně nažrali Jinak pěkné auta, ty O3, červená jim fakt sluší Jo, škoda, že nebyl náš Blekota, viděl by Hravec nekouše a že je s nim sranda Ten návrh Chleidyho je super, myslim, že to podnikneme Editováno: 14. Červen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Červen 2014 Sdílet Vloženo 14. Červen 2014 Tak já už taky na místě. Spotřeba 6.8 a cestou jedna grilovačka MP. Jako vzorný pirát bez ztráty kytičky. Jen nevím jestli nás Chleidy pozve, když viděl naší nízkokalorickou spotřebu potravin.[emoji1] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chleidy Vloženo 14. Červen 2014 Sdílet Vloženo 14. Červen 2014 ...pozvu, ale podle všeho budu muset vykrmit jedno prase extra.... 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Červen 2014 Sdílet Vloženo 14. Červen 2014 No, jak je znám, tak aby jedno stačilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 14. Červen 2014 Sdílet Vloženo 14. Červen 2014 vy jste ale žravci hravci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chleidy Vloženo 14. Červen 2014 Sdílet Vloženo 14. Červen 2014 No, jak je znám, tak aby jedno stačilo. [emoji200][emoji200][emoji200] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 14. Červen 2014 Sdílet Vloženo 14. Červen 2014 tři prasátka jdou, jupíjupíjou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Červen 2014 Sdílet Vloženo 14. Červen 2014 Motosman něco říkal, že se bude muset v Krkonoších ještě něčím docpat - asi nějaká pozdní večeře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2014 My s Panchem už navečer řikali, pojedeme domů, už se připozdívá...ale Motosman že ne, že ještě nevečeřel, s ním jsme prostě nehnuli. Sebral nám klíče od aut, táhnul nás násilím do putiky a dokud jsme si všichni nedali stejk s fazolkama a česnekovou bagetou, nechtěl nás pustit odjet. Dojedl první a mlsně koukal po nás, jestli něco nezbyde.... Ten Motosman, to je strašnej žrout, my dietáři s Panchem takhle trpíme..... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Červen 2014 Sdílet Vloženo 14. Červen 2014 Prej dietáři. :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 jo jo clint ma pravdu jinak jeste cestou do prace sem si koupil pizzu,ale musim priznat ze mne s ni pomohla kamoska:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 jinak ja spotreba 9.4 a ty clinte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 Dobre rano strýčku Fido:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chleidy Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 ...Já sem měl spotřebu 5,6 l ...a zmokl jsem ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 Též mě přepadl deštík a na baráku čekali chlebíčky a jednohubky. Tož jsem ochutnal a šel spinkat.[emoji2] K obědu bude kachnička.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 Tak to je luxusní, kachnička, to je moje Spotřebu jsem se zapomněl mrknout....bohužel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky