Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

Já vůbec netuším, jestli dělali něco na hangáru na letišti, fakt nevím. Už se mi to tam stalo před cca 5ti lety na jiném autě a tenkrát mě z toho taky mále ranilo....Bohužel sem na to zapomněl a te´d párkrát zaparkoval na tom kritickém místě na parkovišti. Ale už si stěžovalo tenkrát víc lidí, ale nezjistilo se nic.

ale tak se snad  vi jestli se neco delalo s barvou ne,je to letiste  prece,tam si nikdo nemuze delat co chce,a kamery. Nebo to dela nejakej debil schvalne

To chce zavolat kriminalku Llas Vegas udelaji rozbor a DNA barvy a hned budou vedet od kud vitr fouka resp. barva fouka. :D

Kokta:to muselo bolet jak sviňa:-D

• Autor

Tak hoši dobré ráno, nebojte se nic a chystejte se na Českomoravský sraz, sraz je ve 12.00 hodin ;)

Nazdárek, přes Vysočinu se přehnala dešťová přeháňka a pokračuje směrem na Brno, D1 je tam tudíž mokrá.

• Autor

Než tam pojedu, bude suchá :)

Krkonoše - déšť 11ºC

• Autor

Tak zase doma, krásnej vejletíček to byl....s Motosmanem a Panchem jsme se pořádně nažrali ;)

Jinak pěkné auta, ty O3, červená jim fakt sluší ;)   

Jo, škoda, že nebyl náš Blekota, viděl by Hravec nekouše a že je s nim sranda ;)

Ten návrh Chleidyho je super, myslim, že to podnikneme ;)

Upraveno od Clint

Tak já už taky na místě. Spotřeba 6.8 a cestou jedna grilovačka MP. Jako vzorný pirát bez ztráty kytičky.

Jen nevím jestli nás Chleidy pozve, když viděl naší nízkokalorickou spotřebu potravin.[emoji1]

...pozvu, ale podle všeho budu muset vykrmit jedno prase extra....

vy jste ale žravci hravci 

No, jak je znám, tak aby jedno stačilo. lol:smich:

[emoji200][emoji200][emoji200]

tři prasátka jdou, jupíjupíjou  :kol-28:

Motosman něco říkal, že se bude muset v Krkonoších ještě něčím docpat - asi nějaká pozdní večeře. :kol-48:

• Autor

My s Panchem už navečer řikali, pojedeme domů, už se připozdívá...ale Motosman že ne, že ještě nevečeřel, s ním jsme prostě nehnuli. Sebral nám klíče od aut, táhnul nás násilím do putiky a dokud jsme si všichni nedali stejk s fazolkama a česnekovou bagetou, nechtěl nás pustit odjet. Dojedl první a mlsně koukal po nás, jestli něco nezbyde....;)   Ten Motosman, to je strašnej žrout, my dietáři s Panchem takhle trpíme.....;)

jo jo  clint ma pravdu

jinak  jeste cestou do prace  sem si koupil pizzu,ale musim priznat ze mne s ni pomohla kamoska:)

jinak ja spotreba 9.4 a ty clinte?

Dobre rano strýčku Fido:)

...Já sem měl spotřebu 5,6 l ...a zmokl jsem ...

Též mě přepadl deštík a na baráku čekali chlebíčky a jednohubky. Tož jsem ochutnal a šel spinkat.[emoji2]

K obědu bude kachnička....

• Autor

Tak to je luxusní, kachnička, to je moje :D

Spotřebu jsem se zapomněl mrknout....bohužel.

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.
Výškové práce po celé ČR – rychle, bezpečně, bez lešení! Nátěry, čištění, opravy, kácení stromů a další služby.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.