PANCHO Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 protoze shell ja pouzivam uz 7 let u vsech svejch aut a svice sou nove pri chipu a palivak sem menil kdz sem to privezl,zaroven s olejem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Kazdych 7? To bych ho menil 3x rocne. Vzduchac je diskutabilni, zalezi kde jezdis. Jiny to bude tady u nas na sokolovsku, pokud clovek jezdi kolem sachty a jine to bude treba v Krkonosich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 ja budu taky měnit každych 7500km, 850 za olej + 300 za filtr fakt není velká částka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 A jak se meni palivak u benzinu, kde vubec je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 tak ja uz mam najeto skoro 20t za pul roku takze ted budu menit po treti ale jak pise kokta ta castka mne nezabije:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 dole u nadrze:) musis pod auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 No jiste. Taky menim casteji i kdyz to mam jeste v zaruce. Ted jdu bohuzel do autorizaku, ale bude to poprve a naposled a pak si budu menit kdy co a jak jak budu chtit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Jo takhle, v tom maji diesly navrch. Tak mrknu az pod to nekdy polezu. Co vim tak ale ten neni predepsanej u benzinu jeho vymena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 neni myslim, ale je lepsi vymenit, hlavne pri tech kvalitach benzinu plus povinne bioslozky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Petře já bych tam jezdil jednou za 30000km i potom, protože do 5-7 let / 150000km se ti vyplatí tam jezdit, kulance furt bude slušná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 No tak zvazim to. Je pravda, ze kdyz si clovek dotahne olej, jako ze uz jsem pro to rozhodnut ta pak to neni tak hrozne. Taky pravda ze ve 3 letech bych tam jeste mel, to se meni jen brzdovka snad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Ale ty taky ne? Nebo jak mas zaruku? Taky budes jezdit pri tech 30 i po zaruce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Do 2016/11 a km me vyjdou Každých 15 nechxi longlife Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 Dobře ráno borci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 tak tez dobre rano:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 bry tro... jinak s tim olejem jsem na tom stejne, kazdych 7500 mi to vyjde pocitam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 Brachovi sem zkrátil proměnlivý interval na rok /15000km a po 11500 chce servis... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 to jde? zkrátit proměnlivý? Mě je to jedno budu měnit po 15, vždy případně jednou sám, po druhé u autorizáku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 (editace) Jj jde furt ti to tam hlídá čidlo a je to proměnlivý akorát s tím omezením rok 15k km Editováno: 3. Červenec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 Jasný, tak já nejezdím krátké trasy s častými starty atd. Vždy jedu min. 25km , tedy nejčastěji, tak že to zkracovat nebudu, ale kdybych jezdil město atd. tak bych o tom zauvažoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 já jezdím dost často krátký trasy, nedá se nic dělat... jinak zajímavej olej http://www.millersoils.cz/ee-longlife-5w40?c=65 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 to má v názvu Long Life a přitom to není Long life. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 Jj obchodní název ale podporuje i dpfka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TSI Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 Si na půlce prodlouženého intervalu sám vyměním olej doma a long life nechávám být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 JO PŘESNĚ TAK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky